Ballonvaart boven uw woonplaats

Onze ballonvaarders zijn professionele piloten die al vanaf jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar goed voor ruim 40 jaar ervaring! Van elke ballonvaart kunnen zij enorm genieten, zeker boven het prachtige Zeeuwse land, met name T! Samen hebben ze een hele vloot ballonnen in alle soorten en maten De piloten van BallonvarenZeeland zullen maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart boven T van, die u niet snel zal vergeten!

Ballonvaart maken boven T

Wilt u een ballonvaart maken in T? Wij bieden prachtige vluchten in de omgeving van T aan. Kom Ballonvaren in T en geniet van het prachtige uitzicht. Stap aan boord in een prachtige luchtballon en geniet van een onvergetelijke vaart. Een ballonvaart arrangement in de omgeving van T duur gemiddeld 3 uur. U kunt het hele jaar door een vlucht maken in T indien de weersomstandigheden het toelaten. Het mag niet te hard waaien of regenen in T.

Ballonnen van BallonvarenZeeland

Onze ‘ballonvloot’ bestaat ondertussen uit maar liefst 13 comfortabele ballonnen. De manden zijn zo ingedeeld en aangekleed dat zij u een maximale veiligheid en aangenaam comfort bieden. Al onze ballonnen worden gebouwd door Cameron Balloons uit Bristol, Engeland. Cameron Balloons is de grootste ballonfabrikant ter wereld, en is gespecialiseerd in de bouw van passagiersballonnen. Alle ballonnen ondergaan jaarlijks een wettelijk verplichte ‘grote onderhoudsbeurt’, èn ze worden jaarlijks gekeurd door de nationale autoriteiten.

Verras uw familie, vrienden of collega’s met een prachtige vaart over T. Bewonder de stad vanuit grote hoogte en zie T zoals je het nog nooit gezien hebt. Maak prachtige foto’s vanuit de luchtballon om deze bijzondere ervaring vast te leggen.

Contact

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten boven T? Kijk dan op onze website: www.ballonvarenzeeland.nl. Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten in T.

Wij bieden tevens ballonvaarten aan boven de volgende plaatsen:
t Hoekje , Axelsche Sassing , Biezen , Brijdorpe , De Knol , Dishoek , Elkerzee , Graszode , Heikant , Hoogedijk , Kapelle , Kloetinge , Kreverhille , Lewedorp

Geplande vaarten

Onderstaand overzicht laat onze geplande vaarten zien. Wij zouden het gezellig vinden als u hierbij aan wilt sluiten, maar als deze data niet goed bij u uitkomen, neem dan gerust contact met ons op en wij gaan kijken wat er voor u mogelijk is.


Datum Tijd Locatie Beschikbaar Ticketprijs Reserveren
MA 27-09-2021 17:30 Beveland 1 149
DI 28-09-2021 19:00 Zeeuws-Vlaanderen 3 139
MA 04-10-2021 18:30 Beveland 2 149
ZO 10-10-2021 17:00 Beveland 4 149
ZO 10-10-2021 19:00 Beveland 3 149
ZA 09-04-2022 16:30 Zeeuws-Vlaanderen 6 139