Ballonvaart van Mariakerke naar Kalken

Is het uw droom om een prachtige ballonvaart te maken over het Zeeuwse en Vlaamse landschap? Maak deze droom werkelijkheid, met Ballonvaren Zeeland! Onze lokale piloten kunnen u veel vertellen over de vele bezienswaardigheden in Vlaanderen en Zeeland vanuit de lucht.

Ballonvaart van Mariakerke naar Kalke

Vorige week dinsdagavond 25 juni zijn wij opgestegen met twee ballonnen vanuit Mariakerke, naast Gent. Hiervandaan zijn we over het centrum van Gent gevlogen, waarbij we een prachtig uitzicht hadden over de skyline van Gent. Toen we Gent uitgevaren waren, kwamen ons de prachtige weilanden in de omgeving van Gent tegemoet, waarna we over Laarne vaarden en vervolgens geland zijn in Kalken. We kijken samen met de passagiers terug op een gezellige en adembenemend mooie vaart.

Waarom ballonvaren met Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland vanwege een aantal redenen. Allereerst varen wij alleen met lokale piloten en staan wij voor persoonlijk contact met onze passagiers. Hiernaast varen wij nooit met een overvolle mand, wat betekent dat u altijd aan de zijkant kunt staan. Als laatste zijn onze ballonvaarten altijd tegen een scherpe all-in prijs.

Ballonvaart Gent

Geplande vaart of privévaart

Bij Ballonvaren Zeeland kunt u kiezen uit twee verschillende soorten vaarten, namelijk geplande vaarten en privévaarten. Bij een geplande vaart staat u met zowel uw eigen groep als andere groepen in een mand. Bij een privévaart staat u alleen met uw eigen groep in  een mand. Hiernaast kunt u bij een privévaart in overleg zelf de startlocatie bepalen, in tegenstelling tot een geplande vaart waarbij dat niet kan. Hier staat wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is.

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland? Boek dan eenvoudig een ballonvaart via onze website. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan.

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart van Kamperland naar Borssele

Ballonvaren in de prachtigste provincie van Nederland? Ballonvaren Zeeland biedt deze onvergetelijke ervaring. Onze lokale en ervaren piloten Koen, Peter en Omèr kunnen u veel vertellen over de prachtige bezienswaardigheden die in Zeeland te vinden zijn.

Ballonvaart van Kamperland naar Borssele

Vorige week maandag 17 juni hebben wij een adembenemende avondvaart gehad over het landschap van Noord-Beveland en Walcheren. Tijdens de vaart zijn we gevlogen over Kamperland, de prachtige Bastiaan de Langeplaat, Spieringplaat en Zandkreekplaat, gelegen in het midden van het Veerse Meer, Oranjeplaat, Arnemuiden, Lewedorp, Nieuwdorp en we zijn als laatste geland in Borssele, waarbij we nog een deel van de Westerschelde hebben kunnen bewonderen. De vaart was voor zowel de piloot als de passagiers zeer geslaagd.

Waarom Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is een topkeuze voor een ballonvaart in Zeeland om een aantal redenen. Allereerst staan wij voor persoonlijk contact met onze passagiers. Hiernaast hebben onze piloten jarenlange ervaring met ballonvaren in Zeeland, waardoor ze u veel over het Zeeuwse landschap kunnen vertellen. Als derde varen wij nooit met een overvolle mand, waardoor er voor u altijd een mogelijkheid is om aan de zijkant te gaan staan. Als laatste is dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Ballonvaren Zeeland Ballonvaart van Kamperland naar Borssele

Ballonvaren met Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland biedt ballonvaarten aan in heel Zeeland. Wij bieden u twee soorten ballonvaarten aan, namelijk privévaarten, waarbij u met alleen uw eigen gezelschap in een mand staat en geplande vaarten, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat. Bij een privévaart kunt u zelf de startlocatie bepalen. Bij een geplande vaart is dit niet mogelijk. Hier staat wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is. Bent u nieuwsgierig naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland in de buurt van Kamperland, Borssele of een andere locatie? Boek dan eenvoudig een ballonvaart via onze website of neem contact met ons op via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of het telefoonnummer (0114-700217).

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart van Waasmunster naar Zaamslag

Lijkt het u fantastisch om een ballonvaart te maken boven het Zeeuwse landschap? Ballonvaren Zeeland maakt deze belevenis werkelijkheid. Onze lokale piloten kunnen u veel vertellen over de omgeving van de mooiste provincie van Nederland.

Ballonvaart van Waasmunster naar Zaamslag

Vorige week donderdag 6 juni hebben wij een zeer mooie ballonvaart gehad over het landschap van België en Zeeuws-Vlaanderen. Tijdens de ballonvaart zijn we over de plaatsen Waasmunster, Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Het Kalf, Clinge, Hulst, Ter Hole, Vogelwaarde en Zaamslag gevaren, waarbij we in de verte ook nog eens de haven van Antwerpen zagen liggen! Samenvattend was het een zeer geslaagde ballonvaart.

Waarom ballonvaren in Zeeland?

Ballonvaren in Zeeland is een topkeuze vanwege twee redenen. Allereerst is het Zeeuwse landschap uniek door de combinatie van land en water. Hiernaast is de heerlijke geur van de zee ook nergens anders zo goed aanwezig als in Zeeland.

Geplande vaart of privévaart

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij geplande vaarten aan en privévaarten. Geplande vaarten zijn vaarten waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat en waarbij de startlocatie al van te voren voor u bepaald is. Privévaarten zijn vaarten waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand staat en waarbij u zelf de startlocatie kunt bepalen. Een geplande vaart is echter wel tot vijf personen goedkoper dan een privévaart.

Over Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland biedt ballonvaarten aan in heel Zeeland, tegen een scherpe all-in prijs. Bent u nieuwsgierig geworden naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland? Boek dan een ballonvaart via onze website. Heeft u een vraag of een opmerking? U kunt ons altijd bereiken via e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217). Zien wij u binnenkort bij een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland?

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart van Koudekerke naar Wolphaartsdijk

Heeft u er altijd al van gedroomd om een ballonvaart te maken over de mooiste provincie van Nederland? Bij Ballonvaren Zeeland kunt u een prachtige ballonvaart maken over het Zeeuwse landschap en genieten van de vele bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap te bieden heeft.

Ballonvaart van Koudekerke naar Wolphaartsdijk

Zaterdag 1 juni hebben wij een adembenemende ballonvaart vanaf Koudekerke gehad. We stegen vroeg in de ochtend op, om de zon nog laag aan de hemel te zien schijnen. Onze lokale piloot heeft de passagiers tijdens de ballonvaart veel over het prachtige landschap verteld en de passagiers waren dan ook erg enthousiast! Tijdens de ballonvaart zijn we gevaren over Koudekerke, Middelburg, Arnemuiden, Oud-Sabbinge en Wolphaartsdijk, waarbij we ook nog eens de Westerschenge hebben aanschouwd.

Waarom kiezen voor Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is voor u om meerdere redenen de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland. Allereerst staan wij voor persoonlijk contact met onze passagiers. Hiernaast hebben onze piloten jarenlange ervaring met ballonvaarten over het Zeeuwse landschap. Als laatste varen wij nooit met overvolle manden, zodat u altijd aan de zijkant kunt staan.

Ballonvaart Middelburg
Ballonvaart Koudekerke

Ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland

Wilt u graag een onvergetelijke ervaring in de vorm van een ballonvaart over Zeeland? Ballonvaren Zeeland kan het u bieden. Zo bieden wij bij Ballonvaren Zeeland twee verschillende soorten vaarten aan, namelijk privévaarten, waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand zit en geplande vaarten, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat. Bij een privévaart kunt u de startlocatie zelf bepalen, bij een geplande vaart is dit al voor u gedaan. Hier staat dan wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is dan een privévaart. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons altijd bereiken via e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of het telefoonnummer (0114-700217).

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart vanuit Hulst

Wilt u een ballonvaart maken boven de meest adembenemende provincie van Nederland? Dan bent u bij Ballonvaren Zeeland aan het goede adres. Wij verzorgen voor u een prachtige ballonvaart over het Zeeuwse landschap, waarbij onze lokale piloten Omèr, Peter en Koen u alles kunnen vertellen over de vele prachtige bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap te bieden heeft.

Ballonvaart vanuit Hulst

Afgelopen vrijdag 31 mei hebben wij een prachtige vaart vanuit Hulst over het landschap van Zeeuws-Vlaanderen gehad. Tijdens de vaart zijn wij over de plaatsen Hulst, Clinge, Absdale, Fort Ferdinandus, Drieschouwen, Axel, Zwartenhoek en Westdorpe gevaren, waarbij wij zelfs het festival Vestrock in Hulst hebben mogen aanschouwen. De vaart was voor de passagiers een absoluut hoogtepunt!

Waarom Zeeland?

Een ballonvaart in Zeeland is een topkeuze om verschillende redenen. Het Zeeuwse landschap is namelijk uniek en nergens anders in Nederland is de combinatie van land met water zo goed en mooi te zien. Hiernaast is de heerlijke geur van de zee ook nergens anders zo goed aanwezig als in Zeeland.

Soorten ballonvaarten

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij twee verschillende soorten vaarten aan, namelijk privévaarten, waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand zit, en geplande vaarten, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand zit. Bij een privévaart kunt u bovendien zelf ook de startlocatie bepalen.

Ballonvaart Hulst Festival Vestrock
Ballonvaart Hulst

Ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland

Bent u nieuwsgierig geworden naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland? Boek dan uw ballonvaart via onze website. Heeft u vragen of opmerkingen? Bekijk dan onze de informatie op de website of neem contact met ons op via de mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of de telefoon (0114-700217).   

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart naar Koewacht

Ballonvaart boven uw eigen omgeving

Ballonvaren boven de mooiste provincie van Nederland? Dan moet u zeker een keer in uw leven meevaren met Ballonvaren Zeeland. U ervaart de leukste avond van uw leven en de piloot zorgt samen met zijn crew voor een onvergetelijke ballonvaart! Het mooie weer komt eraan en daarom attenderen wij u ons op onze scherpe voorjaarsprijzen. Boek nu en ontvang een leuk geschenk na de ballonvaart!

Ballonvaart vanaf Kattendijke

Vorig weekend was het prachtig weer en zijn wij met onze passagiers rond 7 uur 's avonds opgestegen in Kattendijke. Tijdens de vaart zijn wij over de plaatsen Kapelle, Eversdijk, Kamperhoek, Hengstdijk, Vogelwaarde, Zaamslag en Kijkuit gevaren. En als kers op de taart; over de Westerschelde! Het was een prachtige avond en voor de passagiers absoluut een hoogtepunt.

Waarom Ballonvaren Zeeland?

U vaart mee met een piloot die al jarenlange ervaring heeft met het ballonvaren boven Zeeland. Daarnaast worden onze boekingen zorgvuldig verwerkt en hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact met onze klanten! Daarnaast vaart u mee in comfortabele manden en betaalt u een all-in prijs. Naast dat wij het liefst in de lucht zijn met onze passagiers, steunen wij diverse goede doelen, waaronder stichting Mascura. Wie kunnen hun laatste wens op geen mooiere manier beleven?

Ballonvaart Kattendijke
Ballonvaart Koewacht

Ook een ballonvaart boeken?

Wenst u ook een ballonvaart te boeken, een privévaart (een ballonvaart met alleen uw eigen gezelschap) of misschien wel een huwelijksaanzoek? Alles is mogelijk bij Ballonvaren Zeeland! Indien u vragen heeft, neem dan contact met ons op via e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217). Wij verzorgen uw ballonvaart tot in de puntjes!

Door Coby, geleden

Ballonvaren vanuit Zeeuws-Vlaanderen

Heeft u altijd uw woonplaats al eens vanuit de lucht willen bewonderen? Of wilt u het prachtige Zeeuwse landschap eens van boven bekijken? Ga dan mee met Ballonvarenzeeland en geniet van een adembenemende belevenis. Onze piloten: Koen, Omer en Peter staan voor u klaar!

Ballonvaart Zeeuws-Vlaanderen

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u een geweldige én veilige ballonvaart bieden. Onze piloten zijn allemaal woonachtig in Zeeland en kunnen u daarom veel van de omgeving vertellen. Ieder jaar maken we heel wat ballonvaarten en hebben we tientallen keren genoten van het uitzicht boven Zeeuws-Vlaanderen. Zo hebben we de volgende plaatsen al eens vanuit de lucht bewonderd: Terneuzen, Hoek, Nieuw Namen, Zaamslag, Hengstdijk, Vogelwaarde, Hengstdijk, Lamswaarde, Terhole, Hulst, Clinge, Ossenisse, Walsoorden, Baalhoek, Paal, Graauw, Sluiskil, Cadzand, Biervliet, Ijzendijke, Ponte, Waterlandkerkje, Sluis, Schoondijke, Oostburg, Philippine, Breskens, Westdorpe en Zuiddorpe.

Zeeland is uniek

Ballonvaren vanuit Zeeuws-Vlaanderen is uniek én een heel andere ervaring dan wanneer u elders een ballonvaart maakt. Het Zeeuwse landschap heeft namelijk iets speciaals en vanuit heel Zeeuws Vlaanderen ruikt u de fijne zeelucht. De rust die u ervaart op het platteland, ervaart u dubbel in de lucht. Enkel het geluid van de brander is af en toe te horen.

Kwalitatieve ballonvaart

Bij Ballonvarenzeeland kunt eenvoudig via de website een ballonvaart boeken. In ons overzicht met geplande vaarten ziet u op welke datum en vanaf waar we een ballonvaart maken. Wilt u liever een privé ballonvaart maken in Zeeuws-Vlaanderen? Ook dat is mogelijk bij ons! We doen er alles aan om u te laten genieten van een geweldige ballonvaart. We varen niet met overvolle manden, waardoor u altijd bij de rand staat en optimaal geniet van het uitzicht.

Mogen we u binnenkort verwelkomen?

Boek eenvoudig uw ballonvaart via onze website. Heeft u nog vragen? Bekijk dan eens de informatie op onze website of neem contact op via e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217).

Door Elize van de Werken, geleden

Samenwerking van Westen mannen

Een ballonvaart is een unieke belevenis en een ervaring die je nooit meer vergeet. Wij genieten ervan om passagiers iedere keer weer een geweldige ballonvaart te bieden. Zeker nu het voorjaar wordt, zijn onze ballonnen weer volop zichtbaar boven het Zeeuwse luchtruim. Terwijl de ballon langzaam vaart, geniet u van de stilte in de lucht. En eenmaal geland? Dat vieren we met een glas champagne. Hierna wordt u weer teruggebracht naar de startlocatie.

Ballonvaren met korting

Wilt u ballonvaren met korting? Dat kan! We hebben een leuke samenwerking met van Westen mannen. Bij besteding vanaf €149,- ontvangt u een kortingsvoucher van €20,- die u kunt besteden bij Ballonvaren Zeeland. Naast een nieuw pak, een nieuwe set kleding of een nieuwe zomerjas, profiteert u ook van korting op uw ballonvaart.

Over van Westen mannen

Van Westen mannen is de grootste mannenmodewinkel van Zeeland en is gevestigd in het pittoreske Zaamslag in Zeeuws-Vlaanderen. Met een historie van bijna 100 jaar heeft ze een grote bekendheid verworven. Van Westen mannen staat bekend om: kwaliteit en een deskundig advies. U hoeft niet speciaal naar Zaamslag om een aankoop bij hen te doen, via een uitgebreide webshop kunt u uw aankopen eenvoudig online bestellen. Het assortiment bij van Westen mannen is groot: van broeken tot jassen en shirts tot kostuums. Bij een aankoop vanaf €50,- is de verzending gratis.

Boek uw ballonvaart

Heeft u een voucher gekregen bij van Westen mannen? Boek dan uw ballonvaart eenvoudig via onze website. U kunt helemaal zelf kiezen of u voor een privé of een geplande ballonvaart gaat. En het aantal personen? U kunt mee met een geplande vaart vanaf één persoon en we bieden ook vaarten aan voor grote groepen. Een privévaart is vanaf twee personen. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd even contact met ons opnemen. We hopen u snel te verwelkomen in een van onze ballonnen!

Door Elize van de Werken, geleden

Wij vervullen laatste wensen

Ballonvaren Zeeland is natuurlijk hét adres voor een onvergetelijke ballonvaart. Duizenden mensen hebben we al blij kunnen maken met de vaart van hun dromen. Natuurlijk zijn er dan nog genoeg mensen die nog nooit een ballonvaart hebben meegemaakt. En wat als je weet dat je niet lang meer te leven hebt en een ballonvaart je grootste droom is? Dan laten wij van Ballonvaren Zeeland maar al te graag zo'n wens in vervulling gaan. Zo deden we dit dan pas ook met Wendy, een positieve vrouw die terminaal is en heel graag nog eens een ballonvaart wilde maken met haar dierbaren.

Laatste wens uit laten komen

Wendy's vriendin kwam in contact met Mascura, een mooie stichting die laatste wensen uit laat komen in Zeeuws-Vlaanderen. Omdat dat ook precies het gebied is waar Ballonvaren Zeeland werkzaam is, zijn wij vaste sponsor van Mascura. Ondertussen hebben we al een aantal mensen een prachtige avond mogen bezorgen. Omdat het zulk dankbaar werk is, doen we dit graag. Een ernstig ziek persoon en zijn/haar dierbaren gaan namelijk door een heel zware en emotionele tijd van verdriet en loslaten. Ze verdienen het dan om voor even dit alles te vergeten en om alleen maar te hoeven genieten van elkaar en van het prachtige uitzicht. Vooral wanneer er over een speciale plaats wordt gevlogen, ontstaat er een erg bijzondere ervaring. Een laatste wens ballonvaart is zo een emotionele, maar ontzettend mooie herinnering waar ze tot op het laatst kracht uit kunnen putten.

Contact

Kent u iemand die u ook zo'n prachtige ballonvaart gunt om alle narigheid even te vergeten? Dan kunt u contact opnemen met stichting Mascura of gewoon met Ballonvaren Zeeland wanneer u graag een ballonvaart wilt regelen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van een ballonvaart, bijvoorbeeld vanwege de aard van de zieke? Dan kunt u altijd bij ons terecht, wij willen er alles aan doen om samen met u de laatste wens te realiseren.

Door Emma Benschop, geleden

Help: een privévaart of geplande ballonvaart?

Wanneer u een ballonvaart wilt maken, heeft u bij Ballonvaren Zeeland de keuze uit een privévaart of een geplande vaart. Bij een privévaart heeft u de garantie dat u alleen met uw eigen gezelschap in een ballon zit. Dit heeft als voordeel dat u van de vaart kunt genieten zonder dat u zich misschien geremd voelt door andere passagiers. Met elkaar doe je zo een onvergetelijke herinnering op!

De voordelen van een geplande ballonvaart

Wanneer u het meer om de ervaring van het ballonvaren zelf gaat, en niet per se om het intieme gezelschap, kunt u beter voor een geplande ballonvaart kiezen. Dit is bovendien een stuk goedkoper wanneer u met weinig personen bent. De gezelligheid is er niet minder om en bovendien kunt u zo op een unieke manier contact leggen met de mensen die bij u in de mand zitten! Wanneer jullie samen een ballonvaart hebben gemaakt, schept dat automatisch een band.

Waarom toch een privévaart?

Ondanks de iets duurdere ticket, kunnen er goede redenen zijn om toch voor een privévaart te kiezen. Zo is een privévaart bij Ballonvaren Zeeland helemaal aangepast aan uw wensen. Wilt u een ballonvaart vanuit een specifieke locatie, in uw woonplaats of zelfs uw achtertuin? Niets is te gek, zolang het maar veilig kan! Door de vele mogelijkheden tot personalisatie zijn privévaarten mateloos populair voor stellen en huwelijksaanzoeken. Zoiets intiems kan natuurlijk niet met andere mensen in de mand, waardoor een privévaart een goede optie is. Muziek, champagne, overal wordt voor gezorgd! Het team van Ballonvaren Zeeland zorgt ervoor dat jullie uitje werkelijk onvergetelijk wordt. Zo ziet u dat een privévaart en een gewone, geplande ballonvaart allebei hun charmes hebben. Gezinnen kiezen bijvoorbeeld vaak voor een geplande vaart terwijl stelletjes of bedrijven voor een privévaart gaan. Hierbij is het wel zo dat een privévaart relatief steeds goedkoper wordt naarmate er meer mensen meegaan. Trommel dus al uw vrienden en familie op en boek een vaart bij Ballonvaren Zeeland! Dat wordt genieten van het prachtige Zeeuwse landschap en van elkaar. We stijgen op vanuit verschillende plaatsen in Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. Plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen zoals: Breskens, Hengstdijk, Hoek, Graauw, Kloosterzande, Nieuw Namen, Oostburg, Philippine, Terneuzen en Zaamslag.

Door Emma Benschop, geleden