Ballonvaart naar Koewacht

Ballonvaart boven uw eigen omgeving

Ballonvaren boven de mooiste provincie van Nederland? Dan moet u zeker een keer in uw leven meevaren met Ballonvaren Zeeland. U ervaart de leukste avond van uw leven en de piloot zorgt samen met zijn crew voor een onvergetelijke ballonvaart! Het mooie weer komt eraan en daarom attenderen wij u ons op onze scherpe voorjaarsprijzen. Boek nu en ontvang een leuk geschenk na de ballonvaart!

Ballonvaart vanaf Kattendijke

Vorig weekend was het prachtig weer en zijn wij met onze passagiers rond 7 uur 's avonds opgestegen in Kattendijke. Tijdens de vaart zijn wij over de plaatsen Kapelle, Eversdijk, Kamperhoek, Hengstdijk, Vogelwaarde, Zaamslag en Kijkuit gevaren. En als kers op de taart; over de Westerschelde! Het was een prachtige avond en voor de passagiers absoluut een hoogtepunt.

Waarom Ballonvaren Zeeland?

U vaart mee met een piloot die al jarenlange ervaring heeft met het ballonvaren boven Zeeland. Daarnaast worden onze boekingen zorgvuldig verwerkt en hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact met onze klanten! Daarnaast vaart u mee in comfortabele manden en betaalt u een all-in prijs. Naast dat wij het liefst in de lucht zijn met onze passagiers, steunen wij diverse goede doelen, waaronder stichting Mascura. Wie kunnen hun laatste wens op geen mooiere manier beleven?

Ballonvaart Koewacht

Ook een ballonvaart boeken?

Wenst u ook een ballonvaart te boeken, een privévaart of misschien wel een huwelijksaanzoek? Alles is mogelijk bij Ballonvaren Zeeland! Indien u vragen heeft, neem dan contact met ons op via de diverse contactopties en wij staan u graag te woorden. Wij verzorgen uw ballonvaart tot in de puntjes!

Door Coby, geleden

Ballonvaren vanuit Zeeuws-Vlaanderen

Heeft u altijd uw woonplaats al eens vanuit de lucht willen bewonderen? Of wilt u het prachtige Zeeuwse landschap eens van boven bekijken? Ga dan mee met Ballonvarenzeeland en geniet van een adembenemende belevenis. Onze piloten: Koen, Omer en Peter staan voor u klaar!

Ballonvaart Zeeuws-Vlaanderen

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u een geweldige én veilige ballonvaart bieden. Onze piloten zijn allemaal woonachtig in Zeeland en kunnen u daarom veel van de omgeving vertellen. Ieder jaar maken we heel wat ballonvaarten en hebben we tientallen keren genoten van het uitzicht boven Zeeuws-Vlaanderen. Zo hebben we de volgende plaatsen al eens vanuit de lucht bewonderd: Terneuzen, Hoek, Nieuw Namen, Zaamslag, Hengstdijk, Vogelwaarde, Hengstdijk, Lamswaarde, Terhole, Hulst, Clinge, Ossenisse, Walsoorden, Baalhoek, Paal, Graauw, Sluiskil, Cadzand, Biervliet, Ijzendijke, Ponte, Waterlandkerkje, Sluis, Schoondijke, Oostburg, Philippine, Breskens, Westdorpe en Zuiddorpe.

Zeeland is uniek

Ballonvaren vanuit Zeeuws-Vlaanderen is uniek én een heel andere ervaring dan wanneer u elders een ballonvaart maakt. Het Zeeuwse landschap heeft namelijk iets speciaals en vanuit heel Zeeuws Vlaanderen ruikt u de fijne zeelucht. De rust die u ervaart op het platteland, ervaart u dubbel in de lucht. Enkel het geluid van de brander is af en toe te horen.

Kwalitatieve ballonvaart

Bij Ballonvarenzeeland kunt eenvoudig via de website een ballonvaart boeken. In ons overzicht met geplande vaarten ziet u op welke datum en vanaf waar we een ballonvaart maken. Wilt u liever een privé ballonvaart maken in Zeeuws-Vlaanderen? Ook dat is mogelijk bij ons! We doen er alles aan om u te laten genieten van een geweldige ballonvaart. We varen niet met overvolle manden, waardoor u altijd bij de rand staat en optimaal geniet van het uitzicht.

Mogen we u binnenkort verwelkomen?

Boek eenvoudig uw ballonvaart via onze website. Heeft u nog vragen? Bekijk dan eens de informatie op onze website of neem contact op.

Door Elize van de Werken, geleden

Samenwerking van Westen mannen

Een ballonvaart is een unieke belevenis en een ervaring die je nooit meer vergeet. Wij genieten ervan om passagiers iedere keer weer een geweldige ballonvaart te bieden. Zeker nu het voorjaar wordt, zijn onze ballonnen weer volop zichtbaar boven het Zeeuwse luchtruim. Terwijl de ballon langzaam vaart, geniet u van de stilte in de lucht. En eenmaal geland? Dat vieren we met een glas champagne. Hierna wordt u weer teruggebracht naar de startlocatie.

Ballonvaren met korting

Wilt u ballonvaren met korting? Dat kan! We hebben een leuke samenwerking met van Westen mannen. Bij besteding vanaf €149,- ontvangt u een kortingsvoucher van €20,- die u kunt besteden bij Ballonvaren Zeeland. Naast een nieuw pak, een nieuwe set kleding of een nieuwe zomerjas, profiteert u ook van korting op uw ballonvaart.

Over van Westen mannen

Van Westen mannen is de grootste mannenmodewinkel van Zeeland en is gevestigd in het pittoreske Zaamslag in Zeeuws-Vlaanderen. Met een historie van bijna 100 jaar heeft ze een grote bekendheid verworven. Van Westen mannen staat bekend om: kwaliteit en een deskundig advies. U hoeft niet speciaal naar Zaamslag om een aankoop bij hen te doen, via een uitgebreide webshop kunt u uw aankopen eenvoudig online bestellen. Het assortiment bij van Westen mannen is groot: van broeken tot jassen en shirts tot kostuums. Bij een aankoop vanaf €50,- is de verzending gratis.

Boek uw ballonvaart

Heeft u een voucher gekregen bij van Westen mannen? Boek dan uw ballonvaart eenvoudig via onze website. U kunt helemaal zelf kiezen of u voor een privé of een geplande ballonvaart gaat. En het aantal personen? U kunt mee met een geplande vaart vanaf één persoon en we bieden ook vaarten aan voor grote groepen. Een privévaart is vanaf twee personen. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd even contact met ons opnemen. We hopen u snel te verwelkomen in een van onze ballonnen!

Door Elize van de Werken, geleden

Wij vervullen laatste wensen

Ballonvaren Zeeland is natuurlijk hét adres voor een onvergetelijke ballonvaart. Duizenden mensen hebben we al blij kunnen maken met de vaart van hun dromen. Natuurlijk zijn er dan nog genoeg mensen die nog nooit een ballonvaart hebben meegemaakt. En wat als je weet dat je niet lang meer te leven hebt en een ballonvaart je grootste droom is? Dan laten wij van Ballonvaren Zeeland maar al te graag zo'n wens in vervulling gaan. Zo deden we dit dan pas ook met Wendy, een positieve vrouw die terminaal is en heel graag nog eens een ballonvaart wilde maken met haar dierbaren.

Laatste wens uit laten komen

Wendy's vriendin kwam in contact met Mascura, een mooie stichting die laatste wensen uit laat komen in Zeeuws-Vlaanderen. Omdat dat ook precies het gebied is waar Ballonvaren Zeeland werkzaam is, zijn wij vaste sponsor van Mascura. Ondertussen hebben we al een aantal mensen een prachtige avond mogen bezorgen. Omdat het zulk dankbaar werk is, doen we dit graag. Een ernstig ziek persoon en zijn/haar dierbaren gaan namelijk door een heel zware en emotionele tijd van verdriet en loslaten. Ze verdienen het dan om voor even dit alles te vergeten en om alleen maar te hoeven genieten van elkaar en van het prachtige uitzicht. Vooral wanneer er over een speciale plaats wordt gevlogen, ontstaat er een erg bijzondere ervaring. Een laatste wens ballonvaart is zo een emotionele, maar ontzettend mooie herinnering waar ze tot op het laatst kracht uit kunnen putten.

Contact

Kent u iemand die u ook zo'n prachtige ballonvaart gunt om alle narigheid even te vergeten? Dan kunt u contact opnemen met stichting Mascura of gewoon met Ballonvaren Zeeland wanneer u graag een ballonvaart wilt regelen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van een ballonvaart, bijvoorbeeld vanwege de aard van de zieke? Dan kunt u altijd bij ons terecht, wij willen er alles aan doen om samen met u de laatste wens te realiseren.

Door Emma Benschop, geleden

Help: een privévaart of geplande ballonvaart?

Wanneer u een ballonvaart wilt maken, heeft u bij Ballonvaren Zeeland de keuze uit een privévaart of een geplande vaart. Bij een privévaart heeft u de garantie dat u alleen met uw eigen gezelschap in een ballon zit. Dit heeft als voordeel dat u van de vaart kunt genieten zonder dat u zich misschien geremd voelt door andere passagiers. Met elkaar doe je zo een onvergetelijke herinnering op!

De voordelen van een geplande ballonvaart

Wanneer u het meer om de ervaring van het ballonvaren zelf gaat, en niet per se om het intieme gezelschap, kunt u beter voor een geplande ballonvaart kiezen. Dit is bovendien een stuk goedkoper wanneer u met weinig personen bent. De gezelligheid is er niet minder om en bovendien kunt u zo op een unieke manier contact leggen met de mensen die bij u in de mand zitten! Wanneer jullie samen een ballonvaart hebben gemaakt, schept dat automatisch een band.

Waarom toch een privévaart?

Ondanks de iets duurdere ticket, kunnen er goede redenen zijn om toch voor een privévaart te kiezen. Zo is een privévaart bij Ballonvaren Zeeland helemaal aangepast aan uw wensen. Wilt u een ballonvaart vanuit een specifieke locatie, in uw woonplaats of zelfs uw achtertuin? Niets is te gek, zolang het maar veilig kan! Door de vele mogelijkheden tot personalisatie zijn privévaarten mateloos populair voor stellen en huwelijksaanzoeken. Zoiets intiems kan natuurlijk niet met andere mensen in de mand, waardoor een privévaart een goede optie is. Muziek, champagne, overal wordt voor gezorgd! Het team van Ballonvaren Zeeland zorgt ervoor dat jullie uitje werkelijk onvergetelijk wordt. Zo ziet u dat een privévaart en een gewone, geplande ballonvaart allebei hun charmes hebben. Gezinnen kiezen bijvoorbeeld vaak voor een geplande vaart terwijl stelletjes of bedrijven voor een privévaart gaan. Hierbij is het wel zo dat een privévaart relatief steeds goedkoper wordt naarmate er meer mensen meegaan. Trommel dus al uw vrienden en familie op en boek een vaart bij Ballonvaren Zeeland! Dat wordt genieten van het prachtige Zeeuwse landschap en van elkaar. We stijgen op vanuit verschillende plaatsen in Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. Plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen zoals: Breskens, Hengstdijk, Hoek, Graauw, Kloosterzande, Nieuw Namen, Oostburg, Philippine, Terneuzen en Zaamslag.

Door Emma Benschop, geleden

Zomerse vaarten

De zomer is het perfect moment om een ballonvaart te maken. Het is levendiger op straat, zie de mensen buiten lopen, fietsen of van een heerlijk drankje op een terras genieten. De vele toeristen, het prachtige weer en de lange avonden zorgen voor een onvergetelijke zomerse vaart!

Noord of Zuid-Beveland
Bewonder de oude dijkdoorbraken, de polders en oeverwallen van de Noord of Zuid-Beveland. De grote graslanden die steeds van kleur veranderen door prachtige blauwe, roze en paarse orchideeën en de schapen en de lammetjes geven het echte zomergevoel. Daarnaast maken de boerenschuren, bloeiende akkerlanden en de fruitboomgaarden deze vaart extra bijzonder.
Renesse
Het vlakbij de duinen en het strand liggende, Renesse is één van de populairste badplaatsen in Zeeland. Renesse is erg geliefd bij toeristen, vaar over campings, hotels, pensions bungalowparken, Bed and Breakfast en de gezellige terrasjes. Zwaai naar de vele vakantiegangers vanuit de luchtballon. Bewonder het middelpunt van het dorp de gotische Jacobuskerk, het oude door grachten omgeven kasteel, het Slot Moermond, hippe winkels of de Europese wandelroute, de North Sea Trail.
Terneuzen
Terneuzen, de stad van het spookschip de Vliegende Hollander ligt aan de drukst bevaren rivier van Europa, de Westerschelde. Op de Westerschelde en het kanaal van Gent naar Terneuzen is veel beroepsvaart te vinden. Bewonder de vele zeeschepen, sleepboten, binnenvaartschepen en zeiljachten die af en aan varen. Spot roeiers, surfers en zwemmers in deze door water omgeven stad.
Schelde-boulevard
Bewonder de Schelde-boulevard, die een schitterend uitzicht op de Westerschelde geeft, de zeesluizen, de prachtige kreken en de zeevaart. Of wees getuige van een onvergetelijke mooie zonsondergang in de luchtballon.
Oostburg
Oostburg de stad van de eenhoorn ligt in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen in de gemeente Sluis. Kijk vanuit de luchtballon naar de rijke cultuur van Oostburg. Watertoren Oostburg, het oorlogsmuseum Switchback, het eenhoorn plantsoen met de waterfonteinen, hotel de eenhoorn, boerderij konijnenberg en boerderijcamping de Paardenwei met staplaatsen voor tenten en caravans. Of bekijk de vele speciaalzaken en verschillende Pino-spelzuilen in het centrum van Oostburg. Wilt u genieten van een zomerse vaart? Boek deze dan nu bij Ballonvaren Zeeland.

Door Deveny van Straten, geleden

Ochtendvaarten

Heeft u weleens een ochtendvaart gemaakt? De rust, het prachtige uitzicht en de gezelligheid maken ballonvaarten juist zo bijzonder. De piloten van Ballonvaren Zeeland maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten! Stap aan boord in een prachtige luchtballon en geniet van een onvergetelijke vaart. Een ballonvaartarrangement in de omgeving van Zeeland duur gemiddeld 3 uur. U kunt het hele jaar door een vlucht maken indien de weersomstandigheden het toelaten. Zonsopgang Net voor zonsopgang stijgen wij op, want dan is er nog geen thermiek. Omdat de zon weinig kracht heeft, kan de ballon veilig landen. De zon komt langzaam op een nieuwe dag breekt aan. Hoe magisch is het om getuige te zijn van een schitterende zonsopgang in Zeeland? De dauw trekt op van de weilanden, de betoverende gloed van de eerste zonnestralen, de natuur die langzaam tot leven komt. Hoor de vogels vrolijk fluiten, de schapen die in het gras grazen, eekhoorntjes in de bomen, de herten en de reeën of de andere dieren. De rustige straten waar een enkeling op straat loopt of fiets. Vaar over, bloeiende akkerlanden, fruitboomgaarden, prachtige stranden, groene bomen, fleurige bloemen, het open weidelandschap met polders, meanderende kreekjes, de boerenschuren, de zandruggen, naaldbossen, loofbossen heide en de graslanden. Maak prachtige foto’s tijdens de ballonvaart en leg zo deze mooie herinnering vast. Begin de dag goed en geniet van de rust en een schitterende zonsopgang tijdens een ochtendvaart. Zonsondergang  Of wilt u een zonsondergang meemaken? Dat kan tijdens een prachtige avondvaart. Wij bieden zowel ochtend als avondvaarten aan! contact Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Kijk dan op onze website: https://www.ballonvarenzeeland.nl. Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.

Door Deveny van Straten, geleden

Avondvaarten in de zomer

De piloten van Ballonvaren Zeeland maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten! De rust, het prachtige uitzicht en de gezelligheid maken ballonvaarten juist zo bijzonder. Heeft u weleens een avondvaart gemaakt? Zomeravond  Een avondvaart in de zomer zorgt voor het ultieme vakantie gevoel. Hoog in de lucht ziet u de verschillende mensen op straat lopen of mensen op terrasjes zitten. Zwaai naar de mensen en voel de zomerse sfeer. Vaar over, bloeiende akkerlanden, fruitboomgaarden, prachtige stranden, groene bomen, fleurige bloemen, het open weidelandschap met polders, meanderende kreekjes de boerenschuren, de zandruggen naaldbossen, loofbossen heide en de graslanden. Of wat dacht u van dieren als Galloway runderen, reeën of eekhoorntjes? Spot koeien, schapen, geiten en de andere dieren.   Zonsondergang Bewonder vanuit de luchtballon de prachtige kleuren die aan de hemel verschijnen. De magische, roze tinten, de ondergaande zon, de stilte en een waanzinnig uitzicht. Beleef een onvergetelijke avond als u hoog in de lucht zweeft en getuige bent van een schitterende zonsondergang. Zie hoe Nederland aanstalten maakt om afscheid te nemen van weer een drukke dag. Maak prachtige foto’s tijdens de ballonvaart en leg zo deze mooie herinnering vast.  Proost na afloop met een glas champagne op de gezellige avond. De avonden zijn langer in de zomer, een avondvaart in de zomer begint meestal rond 19 uur.   Stap aan boord in een prachtige luchtballon en geniet van een onvergetelijke vaart. Een ballonvaart- arrangement in de omgeving van Zeeland duurt gemiddeld 3 uur. U kunt het hele jaar door een vlucht maken indien de weersomstandigheden het toelaten.

Contact

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Kijk dan op onze website: https://www.ballonvarenzeeland.nl. Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.        

Door Deveny van Straten, geleden

Love is in the air

Huwelijksaanzoek in een luchtballon Bent u stapelverliefd en dolgelukkig met uw vriend of vriendin? Wilt u de rest van uw leven met hem of haar delen? Een uniek huwelijksaanzoek is dan de perfecte manier om uw geliefde te laten weten hoeveel u van hem/haar houd. Bereidt een mooie speech voor waarin u precies uitlegt hoe belangrijk uw geliefde is en waarom u samen met hem/haar oud wil worden. Verras uw geliefde met een huwelijksaanzoek in een luchtballon. Romantisch varen jullie samen met een piloot over de mooiste landschappen. Geniet gezellig knus samen in de mand van de stilte op 600 meter hoogte. Vergeet de hele wereld even bestaat er niets meer dan jullie 2, een prachtige zonsopgang of zonsondergang en een waanzinnig uitzicht. Maak er het meest romantische moment ooit van als u het huwelijksaanzoek in de luchtballon doet! Manieren huwelijksaanzoek Laat uw vrienden of familie een grote banner of een groot foto spandoek op de grond leggen. Samen varen jullie over de banner heen. Wijs uw geliefde op de banner en ga op uw knieën. Ook kunt u een reclame vliegtuigje langs laten vliegen met de tekst: wil je met me trouwen? Of hang een banner uit de mand met een leuke tekst om iedereen te laten weten dat jullie verloofd zijn.  Welke manier u ook kiest, we maken er graag iets speciaals van, want de liefde is het mooiste wat er is! Contact BallonvarenZeeland Vraag uw vriend of vriendin ten huwelijk met het Love is in the air arrangement van BallonvarenZeeland. Als u hoog in de lucht zweeft, draaien wij uw favoriete liedje en zorgen wij voor champagne. Daarnaast maken wij natuurlijk ook een mooie foto van jullie tijdens de romantische vlucht. Wilt u meer weten over de verschillende ballonvaartarrangementen?  Mail dan naar info@ballonvarenzeeland.nl of kijk op onze website www.ballonvarenzeeland.nl

Door Deveny van Straten, geleden

Koesterpas

De Koesterpas is sinds 2015 in Zeeuws-Vlaanderen te bestellen. Met de Koesterpas kunt u genieten van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen voor verschillende evenementen. Denk aan kortingen op producten, een cadeau bij aankoop van een bepaald product of extra lange garantie. Stichting Koesterpas organiseert regelmatig leuke uitstapjes en evenementen, waar mensen voor een lager tarief kunnen deelnemen. Korting op een ballonvaart Met een Koesterpas kunt u al voor maar liefst 139 euro per persoon een ballonvaart maken! Boek snel via de Koesterpas een ballonvaart bij BallonvarenZeeland en geniet van een onvergetelijke ervaring in een luchtballon. Een ballonvaartarrangement in de omgeving van Zeeland duurt gemiddeld 3 uur. Indien de weersomstandigheden het toelaten, kan er het hele jaar door een vlucht gemaakt worden in Zeeland. De wind voert u mee over het prachtige Zeeuwse land, de Schelde en de mooiste plekjes. Ballonvaren kan het hele jaar door, maar de beste weersomstandigheden doen zich voor van april tot oktober. De piloten zullen er, samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van maken, die u niet snel zal vergeten! We hebben ondertussen al bijna 25 jaar ervaring in lucht-dopen met ballonnen! BallonvarenZeeland Onze ballonvaarders zijn professionele piloten die al vanaf jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar goed voor ruim 40 jaar ervaring! Van elke ballonvaart kunnen zij enorm genieten, zeker boven het prachtige Zeeuwse land! Samen hebben ze een hele vloot ballonnen in alle soorten en maten! Contact Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Kijk dan op onze website: https://www.ballonvarenzeeland.nl. Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.  

Door Deveny van Straten, geleden