Ballonvaart van Westdorpe naar Stekene

Wilt u graag een ballonvaart maken over het prachtige Zeeuwse landschap? Ballonvaren Zeeland biedt u deze geweldige ervaring. Vaar mee met onze lokale piloten en ontdek de vele bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap te bieden heeft.

Ballonvaart van Westdorpe naar Stekene

Dinsdag 13 augustus hebben wij een mooie en bijzondere ballonvaart gehad over zowel het Zeeuwse- als het Vlaamse landschap. Bij deze ballonvaart stegen we op in Westdorpe, om vervolgens te varen over Zwartenhoek, Axel, Drieschouwen, Waterhuis, Bontekoe, Hazelarenhoek, Nieuwe Molen, Het Zand en Koewacht, waarna we landden in de buurt van Stekene. Voor zowel de piloot als de passagiers was het een geweldige vaart.

Ballonvaart van Westerdorpe naar Stekene

Waarom ballonvaren met Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is voor u de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland om een aantal redenen. Allereerst varen wij alleen met lokale piloten die u veel over de omgeving van Zeeland kunnen vertellen. Hiernaast varen wij nooit met overvolle manden, zodat u altijd de kans hebt om aan de zijkant te staan. Als laatste hanteren wij een zeer scherp tarief.

Geplande vaart of privévaart

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij u twee soorten ballonvaarten aan. Allereerst bieden wij u de geplande vaart aan, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat. Hiernaast bieden wij u de privévaart aan, waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand staat. Hiernaast kunt u bij de privévaart ook in overleg zelf de startlocatie bepalen. Startlocaties in Zeeland waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn Axel, Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Renesse, Terneuzen, Vlissingen en Vogelwaarde. Bij de geplande vaart kan dit niet, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper.

Ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij u zeer mooie ballonvaarten aan in heel Zeeland en Vlaanderen. Bij iedere ballonvaart die u op onze website staat, kunt u meer informatie vinden. Komt u er toch niet uit of heeft u een andere vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217).

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart van Zaamslag naar Clinge

Lijkt het u geweldig om een ballonvaart te maken over het Zeeuwse landschap? Ballonvaren Zeeland biedt u deze ervaring. Onze lokale piloten kunnen u veel vertellen over een groot aantal bezienswaardigheden van het Zeeuwse landschap.

Ballonvaart van Zaamslag naar Clinge

Maandag 22 juli hebben wij weer een zeer mooie ballonvaart gehad over het landschap van Zeeuws-Vlaanderen. We stegen bij deze ballonvaart op in Zaamslag, waarna we over Vogelwaarde, Ter Hole, Hulst, Sint Jansteen vaarden, om vervolgens te landen in de buurt van Clinge. Het was voor zowel de piloot als de passagiers een prachtige vaart met veel hoogtepunten.

Waarom ballonvaren in Zeeland met Ballonvaren Zeeland?

Er zijn een aantal redenen te noemen waarom zowel ballonvaren in Zeeland als ballonvaren met Ballonvaren Zeeland perfect zijn. Allereerst is het landschap van Zeeland, door de combinatie van land en het vele water uniek en biedt het hierdoor veel bezienswaardigheden. Hiernaast is een ballonvaart met Ballonvaren Zeeland ook de perfecte keuze, omdat wij met vaste en lokale piloten ballonvaren, wij nooit met overvolle manden varen, zodat u altijd wel aan de zijkant kunt staan en wij altijd een scherp tarief hanteren.

Soorten ballonvaarten

Ballonvaart van Zaamslag naar Clinge

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij u twee soorten ballonvaarten aan, namelijk de geplande vaart en de privévaart. Bij de geplande vaart staat u met meerdere gezelschappen in een mand. Bij de privévaart staat u alleen met uw eigen gezelschap in een mand. Hiernaast kunt u bij een privévaart ook zelf de startlocatie bepalen. Startlocaties waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn: Terneuzen, Oostburg, Vogelwaarde, Vlissingen, Hulst, Renesse, Goes en Middelburg. Bij een geplande vaart kan kunt u niet zelf de startlocatie bepalen, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper.

Neem contact met ons op  

Ballonvaren Zeeland is voor u de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland of Vlaanderen. Bij iedere ballonvaart op onze website kunt u meer informatie vinden. Heeft u een vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217). Zien wij u binnenkort bij een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland?

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart van Gent naar Koewacht

Is het uw wens om een ballonvaart te maken in Zeeland? Ballonvaren Zeeland is voor u de beste keuze voor een ballonvaart over het prachtige en bijzondere Zeeuwse landschap. Vaar met ons mee en ontdek wat onze lokale piloten u zoal kunnen vertellen over de vele bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap rijk is.

Ballonvaart van Gent naar Koewacht

Afgelopen vrijdag 19 juli hebben wij een bijzondere ballonvaart gehad over het landschap van Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Bij deze ballonvaart stegen we op in Gent, waarna we vaarden over Rieme, Zelzate, Overslag, Rode Sluis en Kruispad, om vervolgens te landen in de buurt van Koewacht. De ballonvaart had vele hoogtepunten, waaronder het aanschouwen van van het Kanaal Terneuzen-Gent.

Waarom ballonvaren bij Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is voor u de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland om verschillende redenen. Allereerst varen wij met vaste en lokale piloten, die u veel kunnen vertellen over het landschap. Hiernaast bieden wij onze ballonvaarten aan tegen een zeer scherp tarief. Als laatste varen wij nooit met overvolle manden, waardoor u altijd aan de zijkant van de mand kunt staan.

Ballonvaart van Gent naar Koewacht

Over Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland is de ballonvaartaanbieder in zowel Zeeland als Vlaanderen. Wij bieden u bij Ballonvaren Zeeland twee soorten ballonvaarten aan, namelijk geplande vaarten en privévaarten. Bij de geplande vaart staat u met meerdere gezelschappen in een mand. Bij de privévaart staat u alleen met uw eigen gezelschap in een mand. Hiernaast kunt u bij de privévaart ook zelf de startlocatie bepalen. Startlocaties waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn Axel, Terneuzen, Oostburg, Vogelwaarde, Hulst, Renesse, Vlissingen, Goes en Middelburg. Bij een geplande vaart kunt u niet zelf de startlocatie bepalen, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper. Bij iedere ballonvaart op onze website kunt u, als u vragen heeft, meer informatie vinden. Komt u er toch niet uit of heeft u een vraag of opmerking over een ander onderwerp? U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan. Zien wij u binnenkort bij een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland?

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart van Vogelwaarde naar Overslag

Lijkt het u geweldig om een ballonvaart te maken in Zeeland? Ballonvaren Zeeland biedt u deze onvergetelijke ervaring. Vaar met ons mee over de mooiste bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap te bieden heeft.

Ballonvaart van Vogelwaarde naar Overslag

Dinsdagavond 9 juli zijn we opgestegen met een ballon vanuit Vogelwaarde. Hierbij waren de twee passagiers een vader en zijn zoon. Vanaf Vogelwaarde zijn we gevlogen over Zaamslag, Axel, Drieschouwen, Zuiddorpe, De Sterre en Overslag (Nederland) om vervolgens te landen in het Vlaamse deel van Overslag. Het was een prachtige vaart voor zowel de piloot als de passagiers, waarbij het Zeeuwse landschap zeer goed te bewonderen was.

Waarom ballonvaren in Zeeland?

Ballonvaren in Zeeland is geweldig vanwege twee redenen. Allereerst is het landschap van Zeeland, met name de combinatie van land en water, uniek in Nederland. Hiernaast is het uitzicht door dit prachtige landschap onvergetelijk.

Ballonvaart van Vogelwaarde naar Overslag

Soorten ballonvaarten

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij u twee soorten vaarten aan. Allereerst bieden wij u geplande vaarten aan, waarbij u met meerdere groepen in een mand staat. Hiernaast bieden wij u privévaarten aan, waarbij u alleen met uw eigen groep in een mand staat. Hiernaast kunt u bij een privévaart in overleg zelf de startlocatie bepalen. Bij een geplande vaart kan dit niet, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper.

Over Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland is de ballonvaartaanbieder in Zeeland en Vlaanderen. Wij bieden u een ballonvaart aan met lokale piloten, die u veel over het landschap kunnen vertellen, tegen een scherpe prijs. Bij iedere ballonvaart op onze website kunt u meer informatie vinden. Komt u er toch niet uit of heeft u een vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan. Zien wij u binnenkort bij een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland?

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart van Mariakerke naar Kalken

Is het uw droom om een prachtige ballonvaart te maken over het Zeeuwse en Vlaamse landschap? Maak deze droom werkelijkheid, met Ballonvaren Zeeland! Onze lokale piloten kunnen u veel vertellen over de vele bezienswaardigheden in Vlaanderen en Zeeland vanuit de lucht.

Ballonvaart van Mariakerke naar Kalke

Vorige week dinsdagavond 25 juni zijn wij opgestegen met twee ballonnen vanuit Mariakerke, naast Gent. Hiervandaan zijn we over het centrum van Gent gevlogen, waarbij we een prachtig uitzicht hadden over de skyline van Gent. Toen we Gent uitgevaren waren, kwamen ons de prachtige weilanden in de omgeving van Gent tegemoet, waarna we over Laarne vaarden en vervolgens geland zijn in Kalken. We kijken samen met de passagiers terug op een gezellige en adembenemend mooie vaart.

Waarom ballonvaren met Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland vanwege een aantal redenen. Allereerst varen wij alleen met lokale piloten en staan wij voor persoonlijk contact met onze passagiers. Hiernaast varen wij nooit met een overvolle mand, wat betekent dat u altijd aan de zijkant kunt staan. Als laatste zijn onze ballonvaarten altijd tegen een scherpe all-in prijs.

Ballonvaart Gent

Geplande vaart of privévaart

Bij Ballonvaren Zeeland kunt u kiezen uit twee verschillende soorten vaarten, namelijk geplande vaarten en privévaarten. Bij een geplande vaart staat u met zowel uw eigen groep als andere groepen in een mand. Bij een privévaart staat u alleen met uw eigen groep in  een mand. Hiernaast kunt u bij een privévaart in overleg zelf de startlocatie bepalen, in tegenstelling tot een geplande vaart waarbij dat niet kan. Hier staat wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is.

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland? Boek dan eenvoudig een ballonvaart via onze website. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan.

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart van Kamperland naar Borssele

Ballonvaren in de prachtigste provincie van Nederland? Ballonvaren Zeeland biedt deze onvergetelijke ervaring. Onze lokale en ervaren piloten Koen, Peter en Omèr kunnen u veel vertellen over de prachtige bezienswaardigheden die in Zeeland te vinden zijn.

Ballonvaart van Kamperland naar Borssele

Vorige week maandag 17 juni hebben wij een adembenemende avondvaart gehad over het landschap van Noord-Beveland en Walcheren. Tijdens de vaart zijn we gevlogen over Kamperland, de prachtige Bastiaan de Langeplaat, Spieringplaat en Zandkreekplaat, gelegen in het midden van het Veerse Meer, Oranjeplaat, Arnemuiden, Lewedorp, Nieuwdorp en we zijn als laatste geland in Borssele, waarbij we nog een deel van de Westerschelde hebben kunnen bewonderen. De vaart was voor zowel de piloot als de passagiers zeer geslaagd.

Waarom Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is een topkeuze voor een ballonvaart in Zeeland om een aantal redenen. Allereerst staan wij voor persoonlijk contact met onze passagiers. Hiernaast hebben onze piloten jarenlange ervaring met ballonvaren in Zeeland, waardoor ze u veel over het Zeeuwse landschap kunnen vertellen. Als derde varen wij nooit met een overvolle mand, waardoor er voor u altijd een mogelijkheid is om aan de zijkant te gaan staan. Als laatste is dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Ballonvaren Zeeland Ballonvaart van Kamperland naar Borssele

Ballonvaren met Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland biedt ballonvaarten aan in heel Zeeland. Wij bieden u twee soorten ballonvaarten aan, namelijk privévaarten, waarbij u met alleen uw eigen gezelschap in een mand staat en geplande vaarten, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat. Bij een privévaart kunt u zelf de startlocatie bepalen. Bij een geplande vaart is dit niet mogelijk. Hier staat wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is. Bent u nieuwsgierig naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland in de buurt van Kamperland, Borssele of een andere locatie? Boek dan eenvoudig een ballonvaart via onze website of neem contact met ons op via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of het telefoonnummer (0114-700217).

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart van Waasmunster naar Zaamslag

Lijkt het u fantastisch om een ballonvaart te maken boven het Zeeuwse landschap? Ballonvaren Zeeland maakt deze belevenis werkelijkheid. Onze lokale piloten kunnen u veel vertellen over de omgeving van de mooiste provincie van Nederland.

Ballonvaart van Waasmunster naar Zaamslag

Vorige week donderdag 6 juni hebben wij een zeer mooie ballonvaart gehad over het landschap van België en Zeeuws-Vlaanderen. Tijdens de ballonvaart zijn we over de plaatsen Waasmunster, Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Het Kalf, Clinge, Hulst, Ter Hole, Vogelwaarde en Zaamslag gevaren, waarbij we in de verte ook nog eens de haven van Antwerpen zagen liggen! Samenvattend was het een zeer geslaagde ballonvaart.

Waarom ballonvaren in Zeeland?

Ballonvaren in Zeeland is een topkeuze vanwege twee redenen. Allereerst is het Zeeuwse landschap uniek door de combinatie van land en water. Hiernaast is de heerlijke geur van de zee ook nergens anders zo goed aanwezig als in Zeeland.

Geplande vaart of privévaart

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij geplande vaarten aan en privévaarten. Geplande vaarten zijn vaarten waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat en waarbij de startlocatie al van te voren voor u bepaald is. Privévaarten zijn vaarten waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand staat en waarbij u zelf de startlocatie kunt bepalen. Een geplande vaart is echter wel tot vijf personen goedkoper dan een privévaart.

Over Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland biedt ballonvaarten aan in heel Zeeland, tegen een scherpe all-in prijs. Bent u nieuwsgierig geworden naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland? Boek dan een ballonvaart via onze website. Heeft u een vraag of een opmerking? U kunt ons altijd bereiken via e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217). Zien wij u binnenkort bij een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland?

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart van Koudekerke naar Wolphaartsdijk

Heeft u er altijd al van gedroomd om een ballonvaart te maken over de mooiste provincie van Nederland? Bij Ballonvaren Zeeland kunt u een prachtige ballonvaart maken over het Zeeuwse landschap en genieten van de vele bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap te bieden heeft.

Ballonvaart van Koudekerke naar Wolphaartsdijk

Zaterdag 1 juni hebben wij een adembenemende ballonvaart vanaf Koudekerke gehad. We stegen vroeg in de ochtend op, om de zon nog laag aan de hemel te zien schijnen. Onze lokale piloot heeft de passagiers tijdens de ballonvaart veel over het prachtige landschap verteld en de passagiers waren dan ook erg enthousiast! Tijdens de ballonvaart zijn we gevaren over Koudekerke, Middelburg, Arnemuiden, Oud-Sabbinge en Wolphaartsdijk, waarbij we ook nog eens de Westerschenge hebben aanschouwd.

Waarom kiezen voor Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is voor u om meerdere redenen de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland. Allereerst staan wij voor persoonlijk contact met onze passagiers. Hiernaast hebben onze piloten jarenlange ervaring met ballonvaarten over het Zeeuwse landschap. Als laatste varen wij nooit met overvolle manden, zodat u altijd aan de zijkant kunt staan.

Ballonvaart Middelburg
Ballonvaart Koudekerke

Ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland

Wilt u graag een onvergetelijke ervaring in de vorm van een ballonvaart over Zeeland? Ballonvaren Zeeland kan het u bieden. Zo bieden wij bij Ballonvaren Zeeland twee verschillende soorten vaarten aan, namelijk privévaarten, waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand zit en geplande vaarten, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat. Bij een privévaart kunt u de startlocatie zelf bepalen, bij een geplande vaart is dit al voor u gedaan. Hier staat dan wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is dan een privévaart. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons altijd bereiken via e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of het telefoonnummer (0114-700217).

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart vanuit Hulst

Wilt u een ballonvaart maken boven de meest adembenemende provincie van Nederland? Dan bent u bij Ballonvaren Zeeland aan het goede adres. Wij verzorgen voor u een prachtige ballonvaart over het Zeeuwse landschap, waarbij onze lokale piloten Omèr, Peter en Koen u alles kunnen vertellen over de vele prachtige bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap te bieden heeft.

Ballonvaart vanuit Hulst

Afgelopen vrijdag 31 mei hebben wij een prachtige vaart vanuit Hulst over het landschap van Zeeuws-Vlaanderen gehad. Tijdens de vaart zijn wij over de plaatsen Hulst, Clinge, Absdale, Fort Ferdinandus, Drieschouwen, Axel, Zwartenhoek en Westdorpe gevaren, waarbij wij zelfs het festival Vestrock in Hulst hebben mogen aanschouwen. De vaart was voor de passagiers een absoluut hoogtepunt!

Waarom Zeeland?

Een ballonvaart in Zeeland is een topkeuze om verschillende redenen. Het Zeeuwse landschap is namelijk uniek en nergens anders in Nederland is de combinatie van land met water zo goed en mooi te zien. Hiernaast is de heerlijke geur van de zee ook nergens anders zo goed aanwezig als in Zeeland.

Soorten ballonvaarten

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij twee verschillende soorten vaarten aan, namelijk privévaarten, waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand zit, en geplande vaarten, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand zit. Bij een privévaart kunt u bovendien zelf ook de startlocatie bepalen.

Ballonvaart Hulst Festival Vestrock
Ballonvaart Hulst

Ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland

Bent u nieuwsgierig geworden naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland? Boek dan uw ballonvaart via onze website. Heeft u vragen of opmerkingen? Bekijk dan onze de informatie op de website of neem contact met ons op via de mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of de telefoon (0114-700217).   

Door Bram de Leeuw, geleden

Ballonvaart naar Koewacht

Ballonvaart boven uw eigen omgeving

Ballonvaren boven de mooiste provincie van Nederland? Dan moet u zeker een keer in uw leven meevaren met Ballonvaren Zeeland. U ervaart de leukste avond van uw leven en de piloot zorgt samen met zijn crew voor een onvergetelijke ballonvaart! Het mooie weer komt eraan en daarom attenderen wij u ons op onze scherpe voorjaarsprijzen. Boek nu en ontvang een leuk geschenk na de ballonvaart!

Ballonvaart vanaf Kattendijke

Vorig weekend was het prachtig weer en zijn wij met onze passagiers rond 7 uur 's avonds opgestegen in Kattendijke. Tijdens de vaart zijn wij over de plaatsen Kapelle, Eversdijk, Kamperhoek, Hengstdijk, Vogelwaarde, Zaamslag en Kijkuit gevaren. En als kers op de taart; over de Westerschelde! Het was een prachtige avond en voor de passagiers absoluut een hoogtepunt.

Waarom Ballonvaren Zeeland?

U vaart mee met een piloot die al jarenlange ervaring heeft met het ballonvaren boven Zeeland. Daarnaast worden onze boekingen zorgvuldig verwerkt en hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact met onze klanten! Daarnaast vaart u mee in comfortabele manden en betaalt u een all-in prijs. Naast dat wij het liefst in de lucht zijn met onze passagiers, steunen wij diverse goede doelen, waaronder stichting Mascura. Wie kunnen hun laatste wens op geen mooiere manier beleven?

Ballonvaart Kattendijke
Ballonvaart Koewacht

Ook een ballonvaart boeken?

Wenst u ook een ballonvaart te boeken, een privévaart (een ballonvaart met alleen uw eigen gezelschap) of misschien wel een huwelijksaanzoek? Alles is mogelijk bij Ballonvaren Zeeland! Indien u vragen heeft, neem dan contact met ons op via e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217). Wij verzorgen uw ballonvaart tot in de puntjes!

Door Coby, geleden