Prachtige start van het seizoen 2014

Gepubliceerd door Arie Verschoor op

De voorbije weken zijn al prachtig geweest! We konden al bijzonder veel mooie vaarten boven Zeeland maken.

Telkens weer genieten we erg van het gezelschap van onze gasten aan boord. Enkele dagen geleden ontvingen we nog deze heel toffe reactie van mensen die een unieke vaart meegemaakt hebben met www.ballonvarenzeeland.nl

Hallo Team,

we hebben een fantastische vaart gehad, uitgevoerd door een professioneel team, dat een zeer ervaren en gezellige sfeer uitstraalde.

Daarbij komend nog een schitterend overzicht op het mooie Zeeuws-Vlaanderen, omringd door een prachtig uitzicht op Antwerpen, Brussel, de Noordzee en natuurlijk Walcheren, Beveland en zelfs de Oosterschelde, gedoopt in de ondergaande zon! Tel daarbij nog op een gezellige maar vooral ook kundige piloot, tja, dan kunnen de foto’s en indrukken die achterblijven alleen maar van optimale kwaliteit zijn!

Klasse! Dit nodigt uit tot een volgende trip, wie weet, misschien dan wel bij een opkomende zon!

Hartelijk dank!

Hertogin Laura & Hertog Tonny

PS: ik heb EveryTrail gebruikt (een app op mijn iphone) om de route vast te leggen die we hebben afgelegd (zie bijgesloten plaatje) waarmee je via de EveryTrail website alles kunt terug zien en gegevens meekrijgt (tijd, snelheid, hoogte). Een aanrader voor elke ballonvaarder!

Categorieën: Nieuwsberichten