Terugblikken op een prachtige nazomer

Gepubliceerd door Arie Verschoor op

Het ‘typische’ ballonvaartseizoen (maart tot oktober) ligt nu bijna achter ons. We kijken heel tevreden terug. Juli en augustus waren wat moeilijkere maanden door het onstabielere weer. Maar de weergoden hebben dat dan weer allemaal goedgemaakt in september en de eerste helft van oktober, met veel prachtig nazomerweer.

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, brengen ook de herfst en de winter elk jaar weer een aantal prachtige dagen voor ballonvaarten. Wij houden de hele herfst/winter minimaal 3 ballonnen startklaar om vaarten te maken boven Zeeland.

Ook het voorbije weekend waren we nog zeer actief. Deze foto maakten we vanaf grote hoogte boven Goes, met zicht op volledig Zeeland, de Westerschelde, de Oosterschelde, de Noordzee, en zelfs de haven van Rotterdam! Onvergetelijk mooi!

Wil je zelf ook graag een ballonvaart boven Zeeland beleven in de loop van deze herfst/winter? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij hebben er zin in!

Categorieën: Nieuwsberichten