Ook hier doen we het voor

Gepubliceerd door Arie Verschoor op

Vaak krijgen we fantastische reacties binnen van passagiers via mail nadat ze meegevaren zijn. Gisteren kregen we deze nog:

Hallo,

Een berichtje naar aanleiding van onze ballonvlucht op zaterdag 31 oktober jl.

We, Bart (kleinzoon) en Hans (opa), hebben enorm genoten van onze ballontocht van Philippine naar ‘s-Heerenhoek: de opbouw, de vlucht, de landing en het inpakken en de ‘bevordering in de adelstand’, bezegeld met een glas champagne. Natuurlijk was de vlucht het hoogtepunt: het ruimtegevoel, het ruimtezicht, de gevarieerde landschappen, anders dan op de grond, de ervaring van een andere schaal, de stilte, en…en…en. De manier van met elkaar omgaan: jij met je collega’s naar ons toe…perfect. Ook de dames, oma, dochter en kleindochter hebben genoten. Voor dit alles: heel erg veel dank.

Nogmaals hartelijk dank voor de heel bijzondere dag,

vriendelijke groeten aan jullie allen,

Joke, Karen, Sophie, Bart en Hans

Categorieën: Nieuwsberichten