Ballonvaart-arrangementen

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Onze ballonvaarders zijn professionele piloten die al vanaf jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar goed voor ruim 40 jaar ervaring! Van elke ballonvaart kunnen zij enorm genieten, zeker boven het prachtige Zeeuwse land! Samen hebben ze een hele vloot ballonnen in alle soorten en maten. De piloten van BallonvarenZeeland maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten!

Speciale shape

Wilt u een ballonvaart in een special shape maken? Wij van BallonvarenZeeland bieden verschillende vaarten in een special shape ballon aan. Wat dacht u van bijvoorbeeld een smurfballon of een Garfield ballon? In de smurf ballon passen 2 personen en in de Garfield ballon passen maar liefst 8 personen.

Love is in the air

Vraag uw vriend of vriendin in onze speciale luchtballon op een romantische manier ten huwelijk. Wij maken er graag een romantische vaart van. Als u hoog in de lucht zweeft, draaien wij uw favoriete liedje en zorgen wij voor de champagne. Natuurlijk maken wij ook een mooie foto van jullie tijdens de vlucht.

Groepsvaarten

BallonvaartenZeeland is gespecialiseerd in het organiseren van ballonvaarten voor grote groepen. Wij beschikken over een vloot met grote ballonnen. Het is zelfs mogelijk om 16 passagiers in 1 ruime, uiterst luxueuze luchtballon te laten varen!

Bedrijfspromotie

De enorme oppervlakken van ballonnen lenen zich perfect tot het voeren van reclameboodschappen. Duizenden mensen staren omhoog en lezen de reclameboodschap. Een ballon wordt vaak geassocieerd met vrijheid, dromen, avontuur. Daardoor is dit milieuvriendelijk medium een uitstekend instrument voor het creëren van een positieve merkreclame.

Contact

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Kijk dan op onze website: https://www.ballonvarenzeeland.nl/ Of neem contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.

Categorieën: Nieuwsberichten