Ballonvaren in de lente

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Een keer per jaar worden onze luchtballonnen gekeurd, zodat we het voorjaarsseizoen veilig kunnen openen. Ervaar de lente vanuit de luchtballon en geniet van een onvergetelijke vaart. De groene bomen, Bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen, krokussen en anderen fleurige bloemen zorgen voor een prachtig uitzicht. Het zonnetje dat zich weer laat zien en de groene natuur zorgen voor het ultieme lentegevoel. De warme lucht zorgt voor een zacht windje dat ideaal is voor een ballonvaart. Doordat het langer licht blijft, kan er weer in de avond gevaren worden. Wat betekend dat ballonvaren bij een ondergaande zon weer mogelijk is. In de lente is de kans minder dat de ballonvaart word afgelast, omdat u geen last heeft van sneeuw of lage tempraturen. In de lente is het mooier weer dan bijvoorbeeld in de winter. De kans dat het gaat hagelen of onweren is veel minder dan in het najaar. Onze piloten hebben er veel zin in om in de zachte door de warme lucht gevormde wind te varen. Zij varen natuurlijk ook in de winter maar niet zo vaak als in het voorjaarseizoen. Vanaf mei tot en met oktober plannen we dagelijks vaarten in Zeeland. Onze piloten zullen u alle nodige informatie geven. Ook alle speciale wensen (bvb varen boven een bepaald gebied) kunt u met hen doornemen.

BallonvarenZeeland

Onze ballonvaarders zijn professionele piloten die al vanaf jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar goed voor ruim 40 jaar ervaring! Van elke ballonvaart kunnen zij enorm genieten, zeker boven het prachtige Zeeuwse land! Samen hebben ze een hele vloot ballonnen in alle soorten en maten De piloten van BallonvarenZeeland  maken er altijd een geweldige mooie ballonvaart van samen met hun crew!

Contact

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Kijk dan op onze website: https://www.ballonvarenzeeland.nl/Of neem contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.

Categorieën: Nieuwsberichten