Moederdag

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Zondag 13 mei is het Moederdag, de dag om alle lieve moeders extra in het zonnetje te zetten. Laat uw moeder weten hoeveel u van haar houdt met een bijzondere Ballonvaart in Zeeland. Bezorg uw lieve moeder een Moederdag om nooit meer te vergeten, als zij boven de prachtige omgeving van Zeeland vaart.

Cadeaubon

Of verras uw moeder met een cadeaubon, zodat uw moeder zelf een vaart naar gewenste datum bij ons kan inplannen. Als alle kinderen bijdragen aan de cadeaubon geven jullie met zijn allen een bijzonder Moederdagcadeau. De cadeaubon wordt in een mooie geschenkverpakking opgestuurd. Met een ballonvaart bij BallonvarenZeeland, geeft u uw lieve moeder een Moederdag die zij zich zal blijven herinneren!

BallonvarenZeeland

Onze ballonvaarders zijn professionele piloten die al vanaf jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar goed voor ruim 40 jaar ervaring! Van elke ballonvaart kunnen zij enorm genieten, zeker boven het prachtige Zeeuwse land! Samen hebben ze een hele vloot ballonnen in alle soorten en maten De piloten van BallonvarenZeeland maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten!

Contact

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Kijk dan op onze website: https://www.ballonvarenzeeland.nl/. Of neem contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.

Categorieën: Nieuwsberichten