Koesterpas

Gepubliceerd door Simone Versluis op

De Koesterpas is sinds 2015 in Zeeuws-Vlaanderen te bestellen. Met de Koesterpas kunt u genieten van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen voor verschillende evenementen. Denk aan kortingen op producten, een cadeau bij aankoop van een bepaald product of extra lange garantie. Stichting Koesterpas organiseert regelmatig leuke uitstapjes en evenementen, waar mensen voor een lager tarief kunnen deelnemen.

Korting op een ballonvaart

Met een Koesterpas kunt u al voor maar liefst 139 euro per persoon een ballonvaart maken! Boek snel via de Koesterpas een ballonvaart bij BallonvarenZeeland en geniet van een onvergetelijke ervaring in een luchtballon. Een ballonvaartarrangement in de omgeving van Zeeland duurt gemiddeld 3 uur. Indien de weersomstandigheden het toelaten, kan er het hele jaar door een vlucht gemaakt worden in Zeeland. De wind voert u mee over het prachtige Zeeuwse land, de Schelde en de mooiste plekjes. Ballonvaren kan het hele jaar door, maar de beste weersomstandigheden doen zich voor van april tot oktober. De piloten zullen er, samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van maken, die u niet snel zal vergeten!

We hebben ondertussen al bijna 25 jaar ervaring in lucht-dopen met ballonnen!

BallonvarenZeeland

Onze ballonvaarders zijn professionele piloten die al vanaf jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar goed voor ruim 40 jaar ervaring! Van elke ballonvaart kunnen zij enorm genieten, zeker boven het prachtige Zeeuwse land! Samen hebben ze een hele vloot ballonnen in alle soorten en maten!

Contact

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Kijk dan op onze website: https://www.ballonvarenzeeland.nl. Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.

Categorieën: Nieuwsberichten