Love is in the air

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Huwelijksaanzoek in een luchtballon

Bent u stapelverliefd en dolgelukkig met uw vriend of vriendin? Wilt u de rest van uw leven met hem of haar delen? Een uniek huwelijksaanzoek is dan de perfecte manier om uw geliefde te laten weten hoeveel u van hem/haar houd. Bereidt een mooie speech voor waarin u precies uitlegt hoe belangrijk uw geliefde is en waarom u samen met hem/haar oud wil worden.

Verras uw geliefde met een huwelijksaanzoek in een luchtballon. Romantisch varen jullie samen met een piloot over de mooiste landschappen. Geniet gezellig knus samen in de mand van de stilte op 600 meter hoogte. Vergeet de hele wereld even bestaat er niets meer dan jullie 2, een prachtige zonsopgang of zonsondergang en een waanzinnig uitzicht. Maak er het meest romantische moment ooit van als u het huwelijksaanzoek in de luchtballon doet!

Manieren huwelijksaanzoek

Laat uw vrienden of familie een grote banner of een groot foto spandoek op de grond leggen. Samen varen jullie over de banner heen. Wijs uw geliefde op de banner en ga op uw knieën. Ook kunt u een reclame vliegtuigje langs laten vliegen met de tekst: wil je met me trouwen? Of hang een banner uit de mand met een leuke tekst om iedereen te laten weten dat jullie verloofd zijn.  Welke manier u ook kiest, we maken er graag iets speciaals van, want de liefde is het mooiste wat er is!

Contact BallonvarenZeeland

Vraag uw vriend of vriendin ten huwelijk met het Love is in the air arrangement van BallonvarenZeeland. Als u hoog in de lucht zweeft, draaien wij uw favoriete liedje en zorgen wij voor champagne. Daarnaast maken wij natuurlijk ook een mooie foto van jullie tijdens de romantische vlucht.

Wilt u meer weten over de verschillende ballonvaartarrangementen?  Mail dan naar info@ballonvarenzeeland.nl of kijk op onze website www.ballonvarenzeeland.nl

Categorieën: Nieuwsberichten