Avondvaarten in de zomer

Gepubliceerd door Simone Versluis op

De piloten van Ballonvaren Zeeland maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten! De rust, het prachtige uitzicht en de gezelligheid maken ballonvaarten juist zo bijzonder. Heeft u weleens een avondvaart gemaakt?

Zomeravond 

Een avondvaart in de zomer zorgt voor het ultieme vakantie gevoel. Hoog in de lucht ziet u de verschillende mensen op straat lopen of mensen op terrasjes zitten. Zwaai naar de mensen en voel de zomerse sfeer. Vaar over, bloeiende akkerlanden, fruitboomgaarden, prachtige stranden, groene bomen, fleurige bloemen, het open weidelandschap met polders, meanderende kreekjes de boerenschuren, de zandruggen naaldbossen, loofbossen heide en de graslanden.

Of wat dacht u van dieren als Galloway runderen, reeën of eekhoorntjes? Spot koeien, schapen, geiten en de andere dieren.

 

Zonsondergang

Bewonder vanuit de luchtballon de prachtige kleuren die aan de hemel verschijnen. De magische, roze tinten, de ondergaande zon, de stilte en een waanzinnig uitzicht. Beleef een onvergetelijke avond als u hoog in de lucht zweeft en getuige bent van een schitterende zonsondergang. Zie hoe Nederland aanstalten maakt om afscheid te nemen van weer een drukke dag. Maak prachtige foto’s tijdens de ballonvaart en leg zo deze mooie herinnering vast.  Proost na afloop met een glas champagne op de gezellige avond. De avonden zijn langer in de zomer, een avondvaart in de zomer begint meestal rond 19 uur.

 

Stap aan boord in een prachtige luchtballon en geniet van een onvergetelijke vaart. Een ballonvaart- arrangement in de omgeving van Zeeland duurt gemiddeld 3 uur. U kunt het hele jaar door een vlucht maken indien de weersomstandigheden het toelaten.

Contact

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Kijk dan op onze website: https://www.ballonvarenzeeland.nl. Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.

Categorieën: Nieuwsberichten