Ochtendvaarten

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Heeft u weleens een ochtendvaart gemaakt? De rust, het prachtige uitzicht en de gezelligheid maken ballonvaarten juist zo bijzonder. De piloten van Ballonvaren Zeeland maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten!

Stap aan boord in een prachtige luchtballon en geniet van een onvergetelijke vaart. Een ballonvaartarrangement in de omgeving van Zeeland duur gemiddeld 3 uur. U kunt het hele jaar door een vlucht maken indien de weersomstandigheden het toelaten.

Zonsopgang

Net voor zonsopgang stijgen wij op, want dan is er nog geen thermiek. Omdat de zon weinig kracht heeft, kan de ballon veilig landen. De zon komt langzaam op een nieuwe dag breekt aan. Hoe magisch is het om getuige te zijn van een schitterende zonsopgang in Zeeland?

De dauw trekt op van de weilanden, de betoverende gloed van de eerste zonnestralen, de natuur die langzaam tot leven komt. Hoor de vogels vrolijk fluiten, de schapen die in het gras grazen, eekhoorntjes in de bomen, de herten en de reeën of de andere dieren. De rustige straten waar een enkeling op straat loopt of fiets. Vaar over, bloeiende akkerlanden, fruitboomgaarden, prachtige stranden, groene bomen, fleurige bloemen, het open weidelandschap met polders, meanderende kreekjes, de boerenschuren, de zandruggen, naaldbossen, loofbossen heide en de graslanden.

Maak prachtige foto’s tijdens de ballonvaart en leg zo deze mooie herinnering vast. Begin de dag goed en geniet van de rust en een schitterende zonsopgang tijdens een ochtendvaart.

Zonsondergang 

Of wilt u een zonsondergang meemaken? Dat kan tijdens een prachtige avondvaart. Wij bieden zowel ochtend als avondvaarten aan!

contact

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Kijk dan op onze website: https://www.ballonvarenzeeland.nl. Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.

Categorieën: Nieuwsberichten