Zomerse vaarten

Gepubliceerd door Simone Versluis op

De zomer is het perfect moment om een ballonvaart te maken. Het is levendiger op straat, zie de mensen buiten lopen, fietsen of van een heerlijk drankje op een terras genieten. De vele toeristen, het prachtige weer en de lange avonden zorgen voor een onvergetelijke zomerse vaart!

Noord of Zuid-Beveland

Bewonder de oude dijkdoorbraken, de polders en oeverwallen van de Noord of Zuid-Beveland. De grote graslanden die steeds van kleur veranderen door prachtige blauwe, roze en paarse orchideeën en de schapen en de lammetjes geven het echte zomergevoel. Daarnaast maken de boerenschuren, bloeiende akkerlanden en de fruitboomgaarden deze vaart extra bijzonder.

Renesse

Het vlakbij de duinen en het strand liggende, Renesse is één van de populairste badplaatsen in Zeeland. Renesse is erg geliefd bij toeristen, vaar over campings, hotels, pensions bungalowparken, Bed and Breakfast en de gezellige terrasjes. Zwaai naar de vele vakantiegangers vanuit de luchtballon. Bewonder het middelpunt van het dorp de gotische Jacobuskerk, het oude door grachten omgeven kasteel, het Slot Moermond, hippe winkels of de Europese wandelroute, de North Sea Trail.

Terneuzen

Terneuzen, de stad van het spookschip de Vliegende Hollander ligt aan de drukst bevaren rivier van Europa, de Westerschelde. Op de Westerschelde en het kanaal van Gent naar Terneuzen is veel beroepsvaart te vinden. Bewonder de vele zeeschepen, sleepboten, binnenvaartschepen en zeiljachten die af en aan varen. Spot roeiers, surfers en zwemmers in deze door water omgeven stad.

Schelde-boulevard

Bewonder de Schelde-boulevard, die een schitterend uitzicht op de Westerschelde geeft, de zeesluizen, de prachtige kreken en de zeevaart. Of wees getuige van een onvergetelijke mooie zonsondergang in de luchtballon.

Oostburg

Oostburg de stad van de eenhoorn ligt in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen in de gemeente Sluis. Kijk vanuit de luchtballon naar de rijke cultuur van Oostburg. Watertoren Oostburg, het oorlogsmuseum Switchback, het eenhoorn plantsoen met de waterfonteinen, hotel de eenhoorn, boerderij konijnenberg en boerderijcamping de Paardenwei met staplaatsen voor tenten en caravans. Of bekijk de vele speciaalzaken en verschillende Pino-spelzuilen in het centrum van Oostburg.

Wilt u genieten van een zomerse vaart? Boek deze dan nu bij Ballonvaren Zeeland.

Categorieën: Nieuwsberichten