Help: een privévaart of geplande ballonvaart?

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Wanneer u een ballonvaart wilt maken, heeft u bij Ballonvaren Zeeland de keuze uit een privévaart of een geplande vaart. Bij een privévaart heeft u de garantie dat u alleen met uw eigen gezelschap in een ballon zit. Dit heeft als voordeel dat u van de vaart kunt genieten zonder dat u zich misschien geremd voelt door andere passagiers. Met elkaar doe je zo een onvergetelijke herinnering op!

De voordelen van een geplande ballonvaart

Wanneer u het meer om de ervaring van het ballonvaren zelf gaat, en niet per se om het intieme gezelschap, kunt u beter voor een geplande ballonvaart kiezen. Dit is bovendien een stuk goedkoper wanneer u met weinig personen bent. De gezelligheid is er niet minder om en bovendien kunt u zo op een unieke manier contact leggen met de mensen die bij u in de mand zitten! Wanneer jullie samen een ballonvaart hebben gemaakt, schept dat automatisch een band.

Waarom toch een privévaart?

Ondanks de iets duurdere ticket, kunnen er goede redenen zijn om toch voor een privévaart te kiezen. Zo is een privévaart bij Ballonvaren Zeeland helemaal aangepast aan uw wensen. Wilt u een ballonvaart vanuit een specifieke locatie, in uw woonplaats of zelfs uw achtertuin? Niets is te gek, zolang het maar veilig kan! Door de vele mogelijkheden tot personalisatie zijn privévaarten mateloos populair voor stellen en huwelijksaanzoeken. Zoiets intiems kan natuurlijk niet met andere mensen in de mand, waardoor een privévaart een goede optie is. Muziek, champagne, overal wordt voor gezorgd! Het team van Ballonvaren Zeeland zorgt ervoor dat jullie uitje werkelijk onvergetelijk wordt.

Zo ziet u dat een privévaart en een gewone, geplande ballonvaart allebei hun charmes hebben. Gezinnen kiezen bijvoorbeeld vaak voor een geplande vaart terwijl stelletjes of bedrijven voor een privévaart gaan. Hierbij is het wel zo dat een privévaart relatief steeds goedkoper wordt naarmate er meer mensen meegaan. Trommel dus al uw vrienden en familie op en boek een vaart bij Ballonvaren Zeeland! Dat wordt genieten van het prachtige Zeeuwse landschap en van elkaar. We stijgen op vanuit verschillende plaatsen in Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. Plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen zoals: Breskens, Hengstdijk, Hoek, Graauw, Kloosterzande, Nieuw Namen, Oostburg, Philippine, Terneuzen en Zaamslag.

Categorieën: Nieuwsberichten