Wij vervullen laatste wensen

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Ballonvaren Zeeland is natuurlijk hét adres voor een onvergetelijke ballonvaart. Duizenden mensen hebben we al blij kunnen maken met de vaart van hun dromen. Natuurlijk zijn er dan nog genoeg mensen die nog nooit een ballonvaart hebben meegemaakt. En wat als je weet dat je niet lang meer te leven hebt en een ballonvaart je grootste droom is? Dan laten wij van Ballonvaren Zeeland maar al te graag zo’n wens in vervulling gaan. Zo deden we dit dan pas ook met Wendy, een positieve vrouw die terminaal is en heel graag nog eens een ballonvaart wilde maken met haar dierbaren.

Laatste wens uit laten komen

Wendy’s vriendin kwam in contact met Mascura, een mooie stichting die laatste wensen uit laat komen in Zeeuws-Vlaanderen. Omdat dat ook precies het gebied is waar Ballonvaren Zeeland werkzaam is, zijn wij vaste sponsor van Mascura. Ondertussen hebben we al een aantal mensen een prachtige avond mogen bezorgen. Omdat het zulk dankbaar werk is, doen we dit graag. Een ernstig ziek persoon en zijn/haar dierbaren gaan namelijk door een heel zware en emotionele tijd van verdriet en loslaten. Ze verdienen het dan om voor even dit alles te vergeten en om alleen maar te hoeven genieten van elkaar en van het prachtige uitzicht. Vooral wanneer er over een speciale plaats wordt gevlogen, ontstaat er een erg bijzondere ervaring. Een laatste wens ballonvaart is zo een emotionele, maar ontzettend mooie herinnering waar ze tot op het laatst kracht uit kunnen putten.

Contact

Kent u iemand die u ook zo’n prachtige ballonvaart gunt om alle narigheid even te vergeten? Dan kunt u contact opnemen met stichting Mascura of gewoon met Ballonvaren Zeeland wanneer u graag een ballonvaart wilt regelen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van een ballonvaart, bijvoorbeeld vanwege de aard van de zieke? Dan kunt u altijd bij ons terecht, wij willen er alles aan doen om samen met u de laatste wens te realiseren.

Categorieën: Nieuwsberichten