Ballonvaart vanuit Hulst

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Wilt u een ballonvaart maken boven de meest adembenemende provincie van Nederland? Dan bent u bij Ballonvaren Zeeland aan het goede adres. Wij verzorgen voor u een prachtige ballonvaart over het Zeeuwse landschap, waarbij onze lokale piloten Omèr, Peter en Koen u alles kunnen vertellen over de vele prachtige bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap te bieden heeft.

Ballonvaart vanuit Hulst

Afgelopen vrijdag 31 mei hebben wij een prachtige vaart vanuit Hulst over het landschap van Zeeuws-Vlaanderen gehad. Tijdens de vaart zijn wij over de plaatsen Hulst, Clinge, Absdale, Fort Ferdinandus, Drieschouwen, Axel, Zwartenhoek en Westdorpe gevaren, waarbij wij zelfs het festival Vestrock in Hulst hebben mogen aanschouwen. De vaart was voor de passagiers een absoluut hoogtepunt!

Waarom Zeeland?

Een ballonvaart in Zeeland is een topkeuze om verschillende redenen. Het Zeeuwse landschap is namelijk uniek en nergens anders in Nederland is de combinatie van land met water zo goed en mooi te zien. Hiernaast is de heerlijke geur van de zee ook nergens anders zo goed aanwezig als in Zeeland.

Soorten ballonvaarten

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij twee verschillende soorten vaarten aan, namelijk privévaarten, waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand zit, en geplande vaarten, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand zit. Bij een privévaart kunt u bovendien zelf ook de startlocatie bepalen.

Ballonvaart Hulst Festival Vestrock
Ballonvaart Hulst

Ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland

Bent u nieuwsgierig geworden naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland? Boek dan uw ballonvaart via onze website. Heeft u vragen of opmerkingen? Bekijk dan onze de informatie op de website of neem contact met ons op via de mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of de telefoon (0114-700217).   

Categorieën: Geen categorie