Ballonvaart van Koudekerke naar Wolphaartsdijk

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Heeft u er altijd al van gedroomd om een ballonvaart te maken over de mooiste provincie van Nederland? Bij Ballonvaren Zeeland kunt u een prachtige ballonvaart maken over het Zeeuwse landschap en genieten van de vele bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap te bieden heeft.

Ballonvaart van Koudekerke naar Wolphaartsdijk

Zaterdag 1 juni hebben wij een adembenemende ballonvaart vanaf Koudekerke gehad. We stegen vroeg in de ochtend op, om de zon nog laag aan de hemel te zien schijnen. Onze lokale piloot heeft de passagiers tijdens de ballonvaart veel over het prachtige landschap verteld en de passagiers waren dan ook erg enthousiast! Tijdens de ballonvaart zijn we gevaren over Koudekerke, Middelburg, Arnemuiden, Oud-Sabbinge en Wolphaartsdijk, waarbij we ook nog eens de Westerschenge hebben aanschouwd.

Waarom kiezen voor Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is voor u om meerdere redenen de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland. Allereerst staan wij voor persoonlijk contact met onze passagiers. Hiernaast hebben onze piloten jarenlange ervaring met ballonvaarten over het Zeeuwse landschap. Als laatste varen wij nooit met overvolle manden, zodat u altijd aan de zijkant kunt staan.

Ballonvaart Middelburg
Ballonvaart Koudekerke

Ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland

Wilt u graag een onvergetelijke ervaring in de vorm van een ballonvaart over Zeeland? Ballonvaren Zeeland kan het u bieden. Zo bieden wij bij Ballonvaren Zeeland twee verschillende soorten vaarten aan, namelijk privévaarten, waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand zit en geplande vaarten, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat. Bij een privévaart kunt u de startlocatie zelf bepalen, bij een geplande vaart is dit al voor u gedaan. Hier staat dan wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is dan een privévaart. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons altijd bereiken via e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of het telefoonnummer (0114-700217).

Categorieën: Geen categorie