Ballonvaart van Waasmunster naar Zaamslag

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Lijkt het u fantastisch om een ballonvaart te maken boven het Zeeuwse landschap? Ballonvaren Zeeland maakt deze belevenis werkelijkheid. Onze lokale piloten kunnen u veel vertellen over de omgeving van de mooiste provincie van Nederland.

Ballonvaart van Waasmunster naar Zaamslag

Vorige week donderdag 6 juni hebben wij een zeer mooie ballonvaart gehad over het landschap van België en Zeeuws-Vlaanderen. Tijdens de ballonvaart zijn we over de plaatsen Waasmunster, Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Het Kalf, Clinge, Hulst, Ter Hole, Vogelwaarde en Zaamslag gevaren, waarbij we in de verte ook nog eens de haven van Antwerpen zagen liggen! Samenvattend was het een zeer geslaagde ballonvaart.

Waarom ballonvaren in Zeeland?

Ballonvaren in Zeeland is een topkeuze vanwege twee redenen. Allereerst is het Zeeuwse landschap uniek door de combinatie van land en water. Hiernaast is de heerlijke geur van de zee ook nergens anders zo goed aanwezig als in Zeeland.

Geplande vaart of privévaart

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij geplande vaarten aan en privévaarten. Geplande vaarten zijn vaarten waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat en waarbij de startlocatie al van te voren voor u bepaald is. Privévaarten zijn vaarten waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand staat en waarbij u zelf de startlocatie kunt bepalen. Een geplande vaart is echter wel tot vijf personen goedkoper dan een privévaart.

Over Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland biedt ballonvaarten aan in heel Zeeland, tegen een scherpe all-in prijs. Bent u nieuwsgierig geworden naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland? Boek dan een ballonvaart via onze website. Heeft u een vraag of een opmerking? U kunt ons altijd bereiken via e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217). Zien wij u binnenkort bij een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland?

Categorieën: Geen categorie