Ballonvaart van Kamperland naar Borssele

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Ballonvaren in de prachtigste provincie van Nederland? Ballonvaren Zeeland biedt deze onvergetelijke ervaring. Onze lokale en ervaren piloten Koen, Peter en Omèr kunnen u veel vertellen over de prachtige bezienswaardigheden die in Zeeland te vinden zijn.

Ballonvaart van Kamperland naar Borssele

Vorige week maandag 17 juni hebben wij een adembenemende avondvaart gehad over het landschap van Noord-Beveland en Walcheren. Tijdens de vaart zijn we gevlogen over Kamperland, de prachtige Bastiaan de Langeplaat, Spieringplaat en Zandkreekplaat, gelegen in het midden van het Veerse Meer, Oranjeplaat, Arnemuiden, Lewedorp, Nieuwdorp en we zijn als laatste geland in Borssele, waarbij we nog een deel van de Westerschelde hebben kunnen bewonderen. De vaart was voor zowel de piloot als de passagiers zeer geslaagd.

Waarom Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is een topkeuze voor een ballonvaart in Zeeland om een aantal redenen. Allereerst staan wij voor persoonlijk contact met onze passagiers. Hiernaast hebben onze piloten jarenlange ervaring met ballonvaren in Zeeland, waardoor ze u veel over het Zeeuwse landschap kunnen vertellen. Als derde varen wij nooit met een overvolle mand, waardoor er voor u altijd een mogelijkheid is om aan de zijkant te gaan staan. Als laatste is dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Ballonvaren Zeeland Ballonvaart van Kamperland naar Borssele

Ballonvaren met Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland biedt ballonvaarten aan in heel Zeeland. Wij bieden u twee soorten ballonvaarten aan, namelijk privévaarten, waarbij u met alleen uw eigen gezelschap in een mand staat en geplande vaarten, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat. Bij een privévaart kunt u zelf de startlocatie bepalen. Bij een geplande vaart is dit niet mogelijk. Hier staat wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is. Bent u nieuwsgierig naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland in de buurt van Kamperland, Borssele of een andere locatie? Boek dan eenvoudig een ballonvaart via onze website of neem contact met ons op via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of het telefoonnummer (0114-700217).

Categorieën: Geen categorie