Ballonvaart van Mariakerke naar Kalken

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Is het uw droom om een prachtige ballonvaart te maken over het Zeeuwse en Vlaamse landschap? Maak deze droom werkelijkheid, met Ballonvaren Zeeland! Onze lokale piloten kunnen u veel vertellen over de vele bezienswaardigheden in Vlaanderen en Zeeland vanuit de lucht.

Ballonvaart van Mariakerke naar Kalke

Vorige week dinsdagavond 25 juni zijn wij opgestegen met twee ballonnen vanuit Mariakerke, naast Gent. Hiervandaan zijn we over het centrum van Gent gevlogen, waarbij we een prachtig uitzicht hadden over de skyline van Gent. Toen we Gent uitgevaren waren, kwamen ons de prachtige weilanden in de omgeving van Gent tegemoet, waarna we over Laarne vaarden en vervolgens geland zijn in Kalken. We kijken samen met de passagiers terug op een gezellige en adembenemend mooie vaart.

Waarom ballonvaren met Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland vanwege een aantal redenen. Allereerst varen wij alleen met lokale piloten en staan wij voor persoonlijk contact met onze passagiers. Hiernaast varen wij nooit met een overvolle mand, wat betekent dat u altijd aan de zijkant kunt staan. Als laatste zijn onze ballonvaarten altijd tegen een scherpe all-in prijs.

Ballonvaart Gent

Geplande vaart of privévaart

Bij Ballonvaren Zeeland kunt u kiezen uit twee verschillende soorten vaarten, namelijk geplande vaarten en privévaarten. Bij een geplande vaart staat u met zowel uw eigen groep als andere groepen in een mand. Bij een privévaart staat u alleen met uw eigen groep in  een mand. Hiernaast kunt u bij een privévaart in overleg zelf de startlocatie bepalen, in tegenstelling tot een geplande vaart waarbij dat niet kan. Hier staat wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is.

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland? Boek dan eenvoudig een ballonvaart via onze website. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan.

Categorieën: Geen categorie