Ballonvaart van Vogelwaarde naar Overslag

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Lijkt het u geweldig om een ballonvaart te maken in Zeeland? Ballonvaren Zeeland biedt u deze onvergetelijke ervaring. Vaar met ons mee over de mooiste bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap te bieden heeft.

Ballonvaart van Vogelwaarde naar Overslag

Dinsdagavond 9 juli zijn we opgestegen met een ballon vanuit Vogelwaarde. Hierbij waren de twee passagiers een vader en zijn zoon. Vanaf Vogelwaarde zijn we gevlogen over Zaamslag, Axel, Drieschouwen, Zuiddorpe, De Sterre en Overslag (Nederland) om vervolgens te landen in het Vlaamse deel van Overslag. Het was een prachtige vaart voor zowel de piloot als de passagiers, waarbij het Zeeuwse landschap zeer goed te bewonderen was.

Waarom ballonvaren in Zeeland?

Ballonvaren in Zeeland is geweldig vanwege twee redenen. Allereerst is het landschap van Zeeland, met name de combinatie van land en water, uniek in Nederland. Hiernaast is het uitzicht door dit prachtige landschap onvergetelijk.

Ballonvaart van Vogelwaarde naar Overslag

Soorten ballonvaarten

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij u twee soorten vaarten aan. Allereerst bieden wij u geplande vaarten aan, waarbij u met meerdere groepen in een mand staat. Hiernaast bieden wij u privévaarten aan, waarbij u alleen met uw eigen groep in een mand staat. Hiernaast kunt u bij een privévaart in overleg zelf de startlocatie bepalen. Bij een geplande vaart kan dit niet, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper.

Over Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland is de ballonvaartaanbieder in Zeeland en Vlaanderen. Wij bieden u een ballonvaart aan met lokale piloten, die u veel over het landschap kunnen vertellen, tegen een scherpe prijs. Bij iedere ballonvaart op onze website kunt u meer informatie vinden. Komt u er toch niet uit of heeft u een vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan. Zien wij u binnenkort bij een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland?

Categorieën: Nieuwsberichten