Ballonvaart van Gent naar Koewacht

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Is het uw wens om een ballonvaart te maken in Zeeland? Ballonvaren Zeeland is voor u de beste keuze voor een ballonvaart over het prachtige en bijzondere Zeeuwse landschap. Vaar met ons mee en ontdek wat onze lokale piloten u zoal kunnen vertellen over de vele bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap rijk is.

Ballonvaart van Gent naar Koewacht

Afgelopen vrijdag 19 juli hebben wij een bijzondere ballonvaart gehad over het landschap van Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Bij deze ballonvaart stegen we op in Gent, waarna we vaarden over Rieme, Zelzate, Overslag, Rode Sluis en Kruispad, om vervolgens te landen in de buurt van Koewacht. De ballonvaart had vele hoogtepunten, waaronder het aanschouwen van van het Kanaal Terneuzen-Gent.

Waarom ballonvaren bij Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is voor u de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland om verschillende redenen. Allereerst varen wij met vaste en lokale piloten, die u veel kunnen vertellen over het landschap. Hiernaast bieden wij onze ballonvaarten aan tegen een zeer scherp tarief. Als laatste varen wij nooit met overvolle manden, waardoor u altijd aan de zijkant van de mand kunt staan.

Ballonvaart van Gent naar Koewacht

Over Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland is de ballonvaartaanbieder in zowel Zeeland als Vlaanderen. Wij bieden u bij Ballonvaren Zeeland twee soorten ballonvaarten aan, namelijk geplande vaarten en privévaarten. Bij de geplande vaart staat u met meerdere gezelschappen in een mand. Bij de privévaart staat u alleen met uw eigen gezelschap in een mand. Hiernaast kunt u bij de privévaart ook zelf de startlocatie bepalen. Startlocaties waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn Axel, Terneuzen, Oostburg, Vogelwaarde, Hulst, Renesse, Vlissingen, Goes en Middelburg. Bij een geplande vaart kunt u niet zelf de startlocatie bepalen, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper. Bij iedere ballonvaart op onze website kunt u, als u vragen heeft, meer informatie vinden. Komt u er toch niet uit of heeft u een vraag of opmerking over een ander onderwerp? U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan. Zien wij u binnenkort bij een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland?

Categorieën: Nieuwsberichten