Ballonvaart van Zaamslag naar Clinge

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Lijkt het u geweldig om een ballonvaart te maken over het Zeeuwse landschap? Ballonvaren Zeeland biedt u deze ervaring. Onze lokale piloten kunnen u veel vertellen over een groot aantal bezienswaardigheden van het Zeeuwse landschap.

Ballonvaart van Zaamslag naar Clinge

Maandag 22 juli hebben wij weer een zeer mooie ballonvaart gehad over het landschap van Zeeuws-Vlaanderen. We stegen bij deze ballonvaart op in Zaamslag, waarna we over Vogelwaarde, Ter Hole, Hulst, Sint Jansteen vaarden, om vervolgens te landen in de buurt van Clinge. Het was voor zowel de piloot als de passagiers een prachtige vaart met veel hoogtepunten.

Waarom ballonvaren in Zeeland met Ballonvaren Zeeland?

Er zijn een aantal redenen te noemen waarom zowel ballonvaren in Zeeland als ballonvaren met Ballonvaren Zeeland perfect zijn. Allereerst is het landschap van Zeeland, door de combinatie van land en het vele water uniek en biedt het hierdoor veel bezienswaardigheden. Hiernaast is een ballonvaart met Ballonvaren Zeeland ook de perfecte keuze, omdat wij met vaste en lokale piloten ballonvaren, wij nooit met overvolle manden varen, zodat u altijd wel aan de zijkant kunt staan en wij altijd een scherp tarief hanteren.

Soorten ballonvaarten

Ballonvaart van Zaamslag naar Clinge

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij u twee soorten ballonvaarten aan, namelijk de geplande vaart en de privévaart. Bij de geplande vaart staat u met meerdere gezelschappen in een mand. Bij de privévaart staat u alleen met uw eigen gezelschap in een mand. Hiernaast kunt u bij een privévaart ook zelf de startlocatie bepalen. Startlocaties waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn: Terneuzen, Oostburg, Vogelwaarde, Vlissingen, Hulst, Renesse, Goes en Middelburg. Bij een geplande vaart kan kunt u niet zelf de startlocatie bepalen, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper.

Neem contact met ons op  

Ballonvaren Zeeland is voor u de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland of Vlaanderen. Bij iedere ballonvaart op onze website kunt u meer informatie vinden. Heeft u een vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217). Zien wij u binnenkort bij een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland?

Categorieën: Nieuwsberichten