Ballonvaart van Westdorpe naar Stekene

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Wilt u graag een ballonvaart maken over het prachtige Zeeuwse landschap? Ballonvaren Zeeland biedt u deze geweldige ervaring. Vaar mee met onze lokale piloten en ontdek de vele bezienswaardigheden die het Zeeuwse landschap te bieden heeft.

Ballonvaart van Westdorpe naar Stekene

Dinsdag 13 augustus hebben wij een mooie en bijzondere ballonvaart gehad over zowel het Zeeuwse- als het Vlaamse landschap. Bij deze ballonvaart stegen we op in Westdorpe, om vervolgens te varen over Zwartenhoek, Axel, Drieschouwen, Waterhuis, Bontekoe, Hazelarenhoek, Nieuwe Molen, Het Zand en Koewacht, waarna we landden in de buurt van Stekene. Voor zowel de piloot als de passagiers was het een geweldige vaart.

Ballonvaart van Westerdorpe naar Stekene

Waarom ballonvaren met Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is voor u de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland om een aantal redenen. Allereerst varen wij alleen met lokale piloten die u veel over de omgeving van Zeeland kunnen vertellen. Hiernaast varen wij nooit met overvolle manden, zodat u altijd de kans hebt om aan de zijkant te staan. Als laatste hanteren wij een zeer scherp tarief.

Geplande vaart of privévaart

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij u twee soorten ballonvaarten aan. Allereerst bieden wij u de geplande vaart aan, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat. Hiernaast bieden wij u de privévaart aan, waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand staat. Hiernaast kunt u bij de privévaart ook in overleg zelf de startlocatie bepalen. Startlocaties in Zeeland waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn Axel, Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Renesse, Terneuzen, Vlissingen en Vogelwaarde. Bij de geplande vaart kan dit niet, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper.

Ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij u zeer mooie ballonvaarten aan in heel Zeeland en Vlaanderen. Bij iedere ballonvaart die u op onze website staat, kunt u meer informatie vinden. Komt u er toch niet uit of heeft u een andere vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217).

Categorieën: Geen categorie