Ballonvaart Stekene naar Oostburg

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Ballonvaart Stekene naar Oostburg

Op vrijdag 20 september zijn wij opgestegen in Stekene. Vervolgens voeren wij over Koewacht, Sas van Gent en Hoek. Uiteindelijk landden we in de buurt van Oostburg. Een relatief lange tocht! Het was een prachtige en zonnige vaart.

Waarom ballonvaren in Zeeland met Ballonvaren Zeeland?

Er zijn een aantal redenen te noemen waarom zowel ballonvaren in Zeeland als ballonvaren mét Ballonvaren Zeeland perfect zijn. Allereerst is het landschap van Zeeland, door de combinatie van land en het vele water uniek en biedt het hierdoor veel bezienswaardigheden. Ook komen de piloten van Ballonvaren Zeeland allemaal uit de omgeving en kunnen zij u overal iets over vertellen.

Waarom ballonvaren met Ballonvaren Zeeland?

Ballonvaren Zeeland is voor u de beste keuze voor een ballonvaart in Zeeland om een aantal redenen. Allereerst varen wij alleen met lokale piloten die u veel over de omgeving van Zeeland kunnen vertellen. Daarnaast zitten onze manden nooit overvol, waardoor u altijd aan de zijkant kunt staan. Het mooiste uitzicht gegarandeerd! Als laatste hanteren wij een scherp tarief, waardoor u altijd voordelig uit bent.

Geplande vaart of privévaart

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij u twee soorten ballonvaarten aan. Allereerst bieden wij u de geplande vaart aan, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat. Hiernaast bieden wij u de privévaart aan, waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand staat. Hiernaast kunt u bij de privévaart ook in overleg zelf de startlocatie bepalen, uiteindelijk beslist de piloot waar de ballon het beste de lucht in kan. Voorkeurslocaties in Zeeland waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn AxelGoesHulstMiddelburgOostburgRenesseTerneuzenVlissingen en Vogelwaarde. Bij de geplande vaart kan dit niet, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper.

Ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij u zeer mooie ballonvaarten aan in heel Zeeland. Bij iedere ballonvaart die u op onze website staat, kunt u meer informatie vinden. Komt u er toch niet uit of heeft u een andere vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217).

Categorieën: Geen categorie