Huwelijksaanzoek!

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Deze tortelduifjes zaten pas in onze mand en kwamen er in Sas van Gent met een ring extra uit! Hij wist natuurlijk toen we opstegen in Waasmunster dat hij haar ten huwelijk zou gaan vragen, maar het was voor haar een heuse verrassing. Gefeliciteerd en veel geluk samen!

Huwelijksaanzoek Ballonvaren Zeeland

Bent u stapelverliefd op uw vriend of vriendin en wilt u de rest van uw leven samen doorbrengen? Tijd voor een huwelijksaanzoek! Deze kans krijgt u maar één keer en moet dus ook gelijk goed. Verras uw vriend(in) met een luchtballonvaart en maak het extra speciaal om daar ook op een knie te gaan. Het is erg bijzonder om een huwelijksaanzoek in een ballon te doen, omdat jullie eigenlijk eventjes écht met zijn tweetjes zijn met de wereld aan jullie voeten. Bij zonsopgang of zonsondergang en gegarandeerd een prachtig uitzicht.

Er zijn veel verschillende manieren om het aanzoek in deze paar vierkante meters te doen en daarbij helpen wij u graag! Denk hierbij aan jullie favoriete liedje en de champagne. En een belangrijk aandenken: de foto. De foto kan gemaakt worden door de piloot of door een echte fotograaf. Neem vooral contact op met Ballonvaren Zeeland, dan helpen wij u graag! Samen gaan we op zoek naar alle mogelijkheden en zorgen we voor een perfect moment. Lees hier meer over het Love is in the air-arrangement!

Categorieën: Nieuwsberichten