Corona update

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Vogelwaarde, 10 juli 2020

Beste passagier,

We mogen de lucht weer in! Boek je ticket, zodat je deze zomer nog mee kan. De planning begint al aardig vol te lopen, dus wees er snel bij.

Update 1 juli: We krijgen regelmatig vragen over de huidige situatie, wat de consequenties zijn voor de tickets en wanneer de recreatieve luchtvaart weer kan opstarten. Via deze weg willen we graag het één en ander met u delen.

Allereerst hopen we dat u en uw dierbaren gezond zijn. Dat is tenslotte het allerbelangrijkste! Wij zijn ook geraakt, zowel persoonlijk maar ook als bedrijf. We hebben een prachtig voorjaar gehad, maar we konden helaas niet ballonvaren met onze passagiers. Dat we dit niet met u kunnen delen doet pijn, maar we blijven positief over de toekomst!

Mogelijkheden Nederland en België

Tot nader orde zijn er de volgende mogelijkheden tot ballonvaren. In Nederland mogen wij ballonvaren mits wij de 1,5 meter tot de passagiers in acht nemen. Dit maakt het mogelijk om privévaarten tot maximaal 4 personen te varen. Deze vaarten mogen uitgevoerd worden zonder mondkapjes. In België zijn er andere regels. In België mogen we zowel losse passagiers tickets als privévaarten uitvoeren, maar hierbij is wel een mondkapje verplicht.

Geldigheid

Mocht u een ticket hebben wat binnenkort verloopt, zijn wij soepel in de geldigheid. Via onze website kunt u eenvoudig een datum boeken. Voor het herplannen kunt u terecht bij uw eigen ballonvaarder. Ons advies is om voor de zomer of het najaar te boeken als de geldigheid van uw ticket ten einde loopt. Indien de maatregelen het niet toelaten, annuleren we de geplande datum en wordt uw ticket automatisch met een jaar verlengd.

Pre order

Wilt u graag een ticket boeken? Dat kan! Onze tickets en cadeaubonnen zijn momenteel een jaar en drie maanden geldig. Daarnaast hebben wij ook iets nieuws, namelijk de pre order. U betaalt €25,- en heeft alvast een aanbetaling voor uw ballonvaarticket: het overige bedrag kunt u later bijbetalen. Door middel van de pre order bent u verzekerd van een plekje in de ballonmand en kunnen wij u voorrang geven in de planning. Bestel uw pre order per mail!

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op, mochten er vragen of onduidelijkheden zijn. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 0114-700217. Ook zijn wij te bereiken via de mail of chat.

Categorieën: Nieuwsberichten