Bijzondere ballonvaart

Gepubliceerd door Simone Versluis op

Een ballonvaart voor het eerst maken is erg bijzonder. Maar het hoeft natuurlijk niet bij een keer te blijven, want iedere vaart is anders en blijft speciaal. Wist u dat er niet alleen ’s avonds maar ook ’s morgens de mogelijkheid is om een vaart te maken?

Ochtendvaart

De vaart begint in de zomer soms al rond vijf uur. Het is even vroeg opstaan, maar u zult direct merken dat dit het meer dan waard is. Heel bijzonder om te zien hoe mooi Nederland wakker wordt. De dauw nog op het land te zien is en de zon die opkomt. Langzamerhand ontwaken steeds meer dieren en mensen. En het uitzicht is formidabel. Een wijds uitzicht over land en water. Afgewisseld met wegen, dorpen en industrieterreinen. U zult ogen tekort komen.

Landing op camping

Hoe de tocht gaat verlopen is niet vooraf te voorspellen. Dit is geheel afhankelijk van de wind. Kortgeleden zijn we in Borssele opgestegen en in Colijnsplaat geland. Maar het had ook zo maar Middelburg kunnen zijn. Kortom, het is niet te voorspellen. Stelt u zich eens voor dat we bijna in u achtertuin landen. Laatst is de ballon aan de grond gezet op de camping van een van onze passagiers. Hoe uniek is dat? Laat u verrassen en kijk op de site voor verdere informatie. We begroeten u graag ’s morgens vroeg in een van onze ballonnen, maar u zult begrijpen dat u ’s avonds ook van harte welkom bent.

Ballonvaren Borsele Colijnsplaat Ballonvaren Borsele Colijnsplaat

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op, mochten er vragen of onduidelijkheden zijn. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 0114-700217. Ook zijn wij te bereiken via de mail of chat.

Categorieën: Nieuwsberichten