Arrangementen

Onze ballonvaarders zijn professionele piloten die al van jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar goed voor ruim 40 jaar ervaring! Van elke ballonvaart kunnen zij enorm genieten, zeker boven het prachtige Zeeuwse land! Samen hebben ze een hele vloot ballonnen in alle soorten en maten. De piloten van BallonvarenZeeland maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten!

Special shape

Wilt u een ballonvaart in een special shape maken in de omgeving van uw woonplaats? Wij van BallonvarenZeeland bieden verschillende special shape ballonvaarten in de omgeving van uw woonplaats aan. Wat dacht u van bijvoorbeeld een Smurfballon of een Garfieldballon? In de Smurfballon passen 2 personen en in de Garfieldballon passen maar liefst 8 personen.

Love is in the air

Vraag uw vriend of vriendin in onze speciale luchtballon op een romantische manier ten huwelijk. Wij maken er graag een romantische vaart in #plaatst# van. Als u hoog in de lucht zweeft, draaien wij uw favoriete liedje en zorgen wij voor de champagne. Natuurlijk maken wij ook een mooie foto van jullie tijdens de vlucht.

Groepsvaarten

Ballonvaarten Zeeland is gespecialiseerd in het organiseren van ballonvaarten in uw woonplaats voor grote groepen. Wij beschikken over een vloot met grote ballonnen. Het is zelfs mogelijk om 16 passagiers in 1 ruime, uiterst luxueuze luchtballon naar uw woonplaats te laten varen!

Bedrijfspromotie

De enorme oppervlakken van ballonnen lenen zich perfect tot het voeren van reclameboodschappen in uw woonplaats. Duizenden mensen in uw woonplaats staren omhoog en lezen de reclameboodschap. Een ballon wordt vaak geassocieerd met vrijheid, dromen, avontuur. Daardoor is dit milieuvriendelijk medium een uitstekend instrument voor het creëren van een positieve merkreclame.

Contact

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Kijk dan op onze website: https://www.ballonvarenzeeland.nl. Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.