Ballonvaart Axel

Axel is een leuk plaatsje in het zuidelijke deel van Zeeland: Zeeuws-Vlaanderen. Het ademt een rijk verleden door de monumenten, watertoren, molen en musea die er te vinden zijn. Vanuit de luchtballon krijgt alles een heel ander perspectief! Kijk neer op de vele prachtige wandelgebieden en kreken die Axel rijk is en verwonder je over de schoonheid van de natuur en de gebouwen. Een ballonvaart over Axel met Ballonvaren Zeeland is een spectaculaire belevenis!

Prachtige bezienswaardigheden in Axel

Wanneer u over Axel vaart ziet u het prachtige polderlandschap onder u liggen. Wanneer u in Axel woont of zelfs bent opgegroeid, is het extra speciaal om het pittoreske dorpje van bovenaf te bekijken. Vanuit de lucht kunt u precies de watertoren ontwaren, die met z’n hoogte van 60,6 meter de hoogste is van Nederland. Rond de toren ziet u de Heemtuin liggen, vanwaar u rechtstreeks natuur- en recreatiegebied Smitsschorre ziet liggen. Axel heeft een rijk verleden, hoewel dat niet altijd is te zien door diverse oorlogen en vernieuwingsdrang. Oorlogsmonumenten zijn er in ieder geval volop, omdat Axel in 1944 is bevrijd onder leiding van de Poolse kolonel Szydlowski. De grote Axelse stadsmolen uit 1750 kent u in ieder geval vast ook wel. Deze molen vormt al eeuwenlang een belangrijk oriëntatiepunt in het stadsbeeld van Axel en staat op de lijst van Rijksmonumenten. Het is erg speciaal om dit alles eens vanuit de lucht te bekijken!

Ballonvaart Zeeland

Ballonvaren over Axel

Wat zal het onvergetelijk zijn dat de voor u zo bekende plekjes een geheel nieuwe dimensie krijgen door ze vanuit de lucht te bekijken! Vakkundige en ervaren piloten helpen hierbij doordat ze Zeeuws-Vlaanderen op hun duimpje kennen. Ballonvaren Zeeland is al in verschillende plaatsen opgestegen, zoals in Breskens, Hengstdijk, Hoek, Graauw, Kloosterzande, Nieuw Namen, Oostburg, Philippine, Terneuzen, Vogelwaarde en Zaamslag, maar ook in plaatsen in andere delen van Zeeland, zoals Goes, Middelburg, Renesse en Vlissingen. Een persoonlijke benadering van ballonvaarten vinden we namelijk erg belangrijk! Ballonvaren Zeeland zorgt er dan ook voor dat elke ballonvaart een belevenis is. Het avondvullende programma zal niet snel worden vergeten, met als hoogtepunt natuurlijk de vaart zelf! Ervaar het zelf, en boek de ballonvaart van uw dromen vandaag nog.