Ballonvaart Hulst

Kent u de plaats Hulst in Zeeland? Een van de best bewaarde vestingsteden van Nederland. De stadswallen, de grachten, het heilige hartbeeld, ‘T Gulden Hoofd, de bastions, bekijk de rijke historie van de prachtige plaats Hulst tijdens een ballonvaart. Vaar over historische gebouwen als: Sint-Willibrordusbasiliek, het voormalige refugiehuis Baudeloo, het Raedthuis, Refugiehuis Ter Duinen, streekmuseum de vier ambachten, Minderbroeder klooster of de bijzondere beeldentuin achter het cultuur en toeristische landhuis van Hulst. Of bewonder de verschillende poorten die Hulst rijk is zoals: Keldermans-poort, Bolwerk-poort Bagijne, Graauwsche Poort en de Gentse Poort.

Cultuur en natuur omgeving Hulst

Vaar over het prachtige heidebos en zie de prachtige Zeelandse natuur vanuit de hoogte. De zandruggen, verlaten akkers, naaldbossen, loofbossen heide, graslanden en biotopen. Of wat dacht u van dieren als Galloway runderen, reeën of eekhoorntjes? Een ander mooie gebied in de omgeving van Hulst is het Verdronken Land van Saeftinghe.  In de late Middeleeuwen lag hier op de grens van Nederland de Saeftinghe, die door veel stormvloeden onder water verdween. Het Verdronken Land van Saeftinghe is voorzien van zandplaten, Zeeaster, Melkruid, Lepelblad geulen, zilte ruwe en kwelder gras. In het oostelijke gedeelte zijn uitgestrekte rietvelden te vinden.

Stap aan boord in een prachtige luchtballon en geniet van een onvergetelijke vaart. Een ballonvaart- arrangement in de omgeving van Hulst duur gemiddeld 3 uur. Indien de weersomstandigheden het toelaten, kunt het hele jaar door een ballonvlucht maken in Hulst.

Ballonvaart Koewacht

Privévaart over Hulst

Genieten van een ballonvaart boven Hulst met alleen uw gezelschap? Dat is mogelijk bij Ballonvaren Zeeland. Omdat er bij een privé ballonvaart geen andere passagiers meegaan, is het mogelijk om uw eigen opstijglocatie in Hulst te kiezen. Natuurlijk kan naast de plaats ook de datum worden uitgekozen die u het beste uitkomt.

Contact over uw ballonvaart

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten boven uw woonplaats? Zoals Axel, Goes, Middelburg, Oostburg, Renesse, Terneuzen, Vlissingen en Vogelwaarde. Kijk dan op onze website: www.ballonvarenzeeland.nl Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl Graag vertellen wij van Ballonvaren Zeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten in Hulst.