Wilt u een ballonvaart maken in Noord-Beveland of in Zuid-Beveland? Wij bieden prachtige vluchten in de omgeving van Noord-Beveland en Zuid-Beveland aan. Zuid-Beveland is een schiereiland in het midden van Zeeland en ligt tussen de Oosterschelde en Westerschelde in.

Stap aan boord in een prachtige luchtballon en geniet van een onvergetelijke vaart over Noord en Zuid-Beveland. Bewonder de oude dijkdoorbraken, de polders en oeverwallen van dit een na kleinste Zeeuwse eiland. De grote graslanden die steeds van kleur veranderen door prachtige blauwe, roze en paarse orchideeën en de schapen en de lammetjes geven het echte lentegevoel. Daarnaast maken de boerenschuren, bloeiende akkerlanden en de fruitboomgaarden deze vaart extra bijzonder.

Kom Ballonvaren in Zuid-Beveland en Noord-Beveland en bewonder het vrolijke, kleurrijke landschap onder u! Zie de vele steden en dorpen die Zuid-Beveland rijk is:  ‘ S-Gravenpolder, Baarland, Borssele, Driewegen, Goes, Nisse, Oudelande, Ovezande,Waarde, Rilland, Wemeldinge, Yerseke,Kruiningen, Kloetinge, of Heinkenszand. Of vaar over de prachtige dorpen en steden op Noord-Beveland: Colijnsplaat, Geersdijk, Kats, Kamperland, Kortgene en Wissenkerke.  Een ballonvaartarrangement in de omgeving van Beveland duurt gemiddeld 3 uur. indien de weersomstandigheden het toelaten, kan er het hele jaar door een ballonvlucht gemaakt worden in Noord-Beveland en in Zuid-Beveland.

Special shape

Geniet van een mooie rustige vaart wanneer u over Zuid en Noord-Beveland vaart met een special shape ballon. Wij van BallonvarenZeeland bieden verschillende special shape ballonvaarten in de omgeving van Noord en Zuid-Beveland aan. Wat dacht u van bijvoorbeeld een Smurfballon of een Garfieldballon? In de Smurfballon passen 2 personen en in de Garfieldballon passen maar liefst 8 personen.

BallonvarenZeeland

Onze ballonvaarders zijn professionele piloten die al vanaf jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar goed voor ruim 40 jaar ervaring! Van elke ballonvaart kunnen zij enorm genieten, zeker boven het prachtige Zeeuwse land! Samen hebben ze een hele vloot ballonnen in alle soorten en maten De piloten van BallonvarenZeeland zullen maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten!

Contact

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Kijk dan op onze website: https://www.ballonvarenzeeland.nl. Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.