Ballonvaart maken in Zeeuws-Vlaanderen

Wilt u een ballonvaart maken in Zeeuws-Vlaanderen? Wij bieden prachtige vluchten in de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen aan. Zeeuws-Vlaanderen ligt ten zuiden van de Westerschelde en grenst aan de Belgische provincies West en Oost Vlaanderen. Bewonder de enorme door ruimte omgeven prachtige stranden, velden, water, Dijken, schorren kreken en dorpjes vanuit een luchtballon. Zie de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen zoals u Zeeuws-Vlaanderen nog nooit heeft gezien. 

Ballonvaart Zeeuws-Vlaanderen

Kom Ballonvaren in Zeeuws-Vlaanderen en geniet van een schitterend uitzicht op het open weidelandschap met polders en meanderende kreekjes. Stap aan boord in een prachtige luchtballon en geniet van een onvergetelijke vaart. Bekijk de vele dorpen en steden die Zeeuws-Vlaanderen rijk is:  Aardenburg, Axel, Biervliet, Breskens, Cadzand-Bad, Clinge, Eede, Groede, Hengstdijk, Hoek, Hulst, Graauw, Kloosterzande, Koewacht, Nieuwe Namen, Oostburg, Nieuwvliet, Philippine, Sluis, Spui, TerneuzenVogelwaarde, Westdorpe, Zaamslag, Zuidzande en de vele andere prachtige plaatsen. Een ballonvaartarrangement in de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen duurt gemiddeld 3 uur. indien de weersomstandigheden het toelaten, kan er het hele jaar door een vlucht gemaakt worden in Zeeuws-Vlaanderen. Het mag niet te hard waaien of regenen in Zeeuws-Vlaanderen.

Ballonvaart over Zeeland

Special shape

Wilt u een ballonvaart in een special shape maken in de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen. Wij van BallonvarenZeeland bieden verschillende special shape ballonvaarten in de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen aan. Wat dacht u van bijvoorbeeld een Smurfballon of een Garfieldballon? In de Smurfballon passen 2 personen en in de Garfieldballon passen maar liefst 8 personen.

Over BallonvarenZeeland

Onze ballonvaarders zijn professionele piloten die al vanaf jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar goed voor ruim 40 jaar ervaring! Van elke ballonvaart kunnen zij enorm genieten, zeker boven het prachtige Zeeuwse land! Samen hebben ze een hele vloot ballonnen in alle soorten en maten De piloten van BallonvarenZeeland zullen maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze ballonvaarten? Wij stijgen ook op in Groede, Heikant, Kapellebrug, Kloosterzande, Koewacht, Lamswaarde, Ossenisse, Sluiskil, Sint Jansteen, Terhole en Walsoorden en in andere plaatsen in Zeeland zoals Goes, Middelburg, Renesse en Vlissingen. Neem contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.