Ballonvaart Middelburg

De hoofdstad van Zeeland Middelburg is een ruim 1000 jaar oude stad. Eén van de oude handelssteden van de VOC, Middelburg is het centrale punt van het eiland Walcheren. Bewonder de vele historische gebouwen die Middelburg rijk is: De Kloveniersdoelen, Van de Perre huis, de Seismolen, Sint Petrus en Paulus kerk, Le Baron Chassé, Abdij gistpoort,Toorenvliedt, Hans Lipperheymuseum, de Mini Mundi, de Deltawerken, Sint Joris doelen, kasteel ter Hoogte, kuiperspoort, L’Eglise Wallonne, Oostkerk, de klepper Hoeve, Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen en het Abdijcomplex met de ruim 90 meter hoge Lange Jan toren.

Cultuur Middelburg

Zwaai vrolijk naar de mensen die een rondvaart in Middelburg of een rondrit op de paardentram maken. Bekijk de mooie oude straatjes met haar oude grachten, pakhuizen en mooie pleintjes zoals het Damplein. Of de Vismarkt, Middellandse zee tuin, uilenbroek, stadspark Molenwater en kaasboerderij Schellach.

Vaar over het aan het water gelegen de bolwerken van Middelburg. Met een totale afstand van 4 kilometer is het een van de langste parken van Nederland. De bolwerken van Middelburg bestaan uit het Veers bolwerk, het Noord bolwerk, het Seisbolwerk, het Lange vielen bolwerk en het bolwerk van Vlissingen.

Ballonvaart Zeeland

Natuur tijdens ballonvaart Middelburg

Achter de Middelburgse dam ligt jachthaven de Arne dat uitzicht biedt op het in Walcheren afdalende kanaal in de Westerschelde. Bekijk de schitterende natuur vanuit de luchtballon. Kleine heuveltjes, kanalen, elzen rivieren, wandelpaden, wilgen, trompetbomen bij de Koe poort, oude kastanjebomen en de Moseik op het noord bolwerk geven Middelburg een adembenemend uitzicht.

Contact over uw ballonvaart

Bent u benieuwd naar de historische gebouwen en de groene natuur? En kunt u niet wachten om Middelburg vanuit de hoogte te bewonderen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een onvergetelijke ballonvaart in Middelburg! Wilt u meer weten over ballonvaarten in andere plaatsen zoals Axel, Goes, Hulst, Oostburg, Renesse, Terneuzen, Vlissingen en Vogelwaarde? Neem dan contact met ons op via de chat, e-mail (info@ballonvarenzeeland.nl) of telefoon (0114-700217). Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten in Middelburg.