Ballonvaart Oostburg

Maak een onvergetelijke ballonvaart over de Eenhoornstad Oostburg en geniet van een gezellige mooie avond! 

Bewonder cultuur en natuur tijdens uw ballonvaart

Oostburg de stad van de eenhoorn ligt in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen in de gemeente Sluis. Kijk vanuit de luchtballon naar de rijke cultuur van Oostburg. Watertoren Oostburg, het oorlogsmuseum Switchback, het eenhoorn plantsoen met de waterfonteinen, hotel de eenhoorn, boerderij konijnenberg en boerderijcamping de Paardenwei met staplaatsen voor tenten en caravans. Of bekijk de vele speciaalzaken en verschillende Pino-spelzuilen in het centrum van Oostburg. Spot overgebleven verdedigingsburchten en de platte bomtrechters die herkenbaar zijn aan de verschillende putten, als u over de mooie Eenhoornstad Oostburg vaart. Vaar over het zilte natuurgebied aan de rand van Oostburg het Groote Gat. De prachtige polderwegen van dit gebied leiden naar de West-Zeeuws Vlaamse en schoonste stranden van West-Europa. In de weilanden groeit onder meer het kruipend moerasscherm, koraal palingbrood en Kaaskens.

Ballonvaart Zeeland

Historische plaatsen omgeving Oostburg

De Henricushoeve ligt in het natuurgebied De Henricuspolder in Oostburg. Zie mensen vissen in een van de vier verschillende visvijvers of zwaai naar mensen op de terrasjes. Ten zuiden van Oostburg ligt de Plate, een oud zanderig gebied in de Nieuwe Passageulepolder. Vaar over greppels, waterputten en uitgestrekte weilanden. Spot dieren als: de torenvalk,de kievit,de grutto, ganzen, de Wilde eend, de bergeend, de krak-eend en de slob-eend. Zie mensen ritjes maken op de wagen van boeren-trekpaarden bij Paardenmelkerij Nortier-Buijze. Of zie de paarden met paardrijders op hun rug door het mooie Zeeuws-Vlaanderens polder landschap galopperen. Rondom een oude kreek vlakbij Oostburg ligt weidegebied De Reep. In het gebied vindt u kieviten, kluten, karekiet en de bruine kiekendief. Ook groeien er vele zoutplanten, kamgras en madeliefjes in het gebied.

Contact over uw ballonvaart regio Oostburg

Bent u benieuwd naar de historische gebouwen en de groene natuur? En kunt u niet wachten om Oostburg vanuit de lucht te bekijken? Dat kan met een onvergetelijke ballonvaart in Oostburg! Wilt u meer weten over ballonvaarten in andere plaatsen? We stijgen op vanuit verschillende plaatsen, zoals bijvoorbeeld: Axel, Breskens, Hengstdijk, Hoek, Hulst, Graauw, Kloosterzande, Nieuw Namen, Philippine, Terneuzen, Vogelwaarde en Zaamslag maar ook vanuit Goes, Middelburg, Renesse en Vlissingen.

Neem dan contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van BallonvarenZeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten in Oostburg.