Ballonvaart Renesse

Wilt u genieten van een bijzondere ballonvaart? Wat dacht u van een ballonvaart over het prachtige Renesse in Zeeland? Krijg een echt vakantiegevoel als u over dit populaire toeristengebied vaart! Het vlakbij de duinen en het strand liggende Renesse is één van de populairste badplaatsen in Zeeland. Vaar over campings, hotels, pensions bungalowparken, B&B’s en de gezellige terrasjes. Zwaai naar de vele vakantiegangers vanuit de luchtballon. Bewonder het middelpunt van het dorp de gotische Jacobuskerk , het oude door grachten omgeven kasteel, het Slot Moermond, hippe winkels of de Europese wandelroute, de North Sea Trail.

Strand en natuur omgeving Renesse

Het Noordzeestrand van Renesse is ongeveer 17 km lang. Bekijk de prachtige strandpaviljoens vanuit de luchtballon. Zie de duinen, de zee en de langs de zee liggende bossen. Voor de kust van Renesse liggen vaak zeehonden. Zie de zeehonden op de zandplaten of spot een zwemmende zeehond. Renesse ligt naast de bossen van Westerschouwen. Een bos gevuld met duinen,mossen, varens, grassen, kruiden, Harlekijnen,orchideeën, gele lissen, hoge dennen en paddenstoelen. Spot dieren als vlinders, vogels, reeën, damherten en Shetlander pony’s. Ten oosten van Renesse tegen de duinen aan liggen de natte duinvalleien Zouten en Zoeten haard.

In de Vroongronden tussen Renesse en Haamstede liggen kopjesduinen met duingrasland,  bloemen, natte slenken en kreken. Spot de vele vogels,en vlinder die het gebied rijk is.

Ballonvaart RenesseContact over uw ballonvaart

Bent u benieuwd naar de historische gebouwen en de groene natuur? En kunt u niet wachten om Renesse vanuit de hoogte te bewonderen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een onvergetelijke ballonvaart in Renesse! Wilt u meer weten over ballonvaarten in andere plaatsen zoals Terneuzen, Oostburg, Hulst, Vlissingen, Axel, Vogelwaarde, Goes, Middelburg? Kijk dan op onze website www.Ballonvarenzeeland.nl Of neemt contact met ons op via de mail  info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van Ballonvaren Zeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten.