Hebt u er weleens over nagedacht om een ballonvaart boven de havenstad Terneuzen te maken? De vele prachtige boten en schepen vanuit een luchtballon te bewonderen? Dat kan met een adembenemende vaart over het prachtige Terneuzen!

Historie
Vaar over Oud Terneuzen, één van de oudst overgebleven stukjes van de oude binnenstad. Bekijk de vele, historische gebouwen en straten, die Terneuzen zo bijzonder maken: de oude straten: Tuinpad, Vissteeg en Kandeelstraat, historische pandjes, de wijnkelders en gezellige winkeltjes.

Of wat denkt u van de Willibrordustoren, Arsenaal kazerne, portaal van Vlaanderen en de havens Westbuitenhaven, Oostbuitenhaven en Braakmanhaven?

Havenstad
Terneuzen, de stad van het spookschip de Vliegende Hollander ligt aan de drukst bevaren rivier van Europa, de Westerschelde. Op de Westerschelde en het kanaal van Gent naar Terneuzen is veel beroepsvaart te vinden. Bewonder de vele zeeschepen, sleepboten, binnenvaartschepen en zeiljachten die af en aan varen. Spot roeiers, surfers en zwemmers in deze door water omgeven stad.

Natuur
Bewonder de Scheldeboulevard, die een schitterend uitzicht op de Westerschelde geeft, de zeesluizen, de prachtige kreken en de zeevaart. Of wees getuige van een onvergetelijke mooie zonsondergang in de luchtballon.

Otheense kreek
Vanuit de luchtballon ziet u de langs de grachten, gebouwde huizen die uitlopen in de Otheense kreek. Deze kreek dient als afwatering en in het midden van de kreek vindt u de Kraagbrug. In de rietkragen langs de kreek verblijven vele vogels. Aan de westzijde van de Otheense kreek ligt een park met oude knotwilgen, een hertenweide en een kinderboerderij. Zie mensen zwemmen of vissen als u over het park vaart.

Contact
Bent u benieuwd naar de historische gebouwen en de groene natuur? En kunt u niet wachten om Terneuzen vanuit de hoogte te bewonderen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een onvergetelijke ballonvaart in Terneuzen! Wilt u meer weten over ballonvaarten in andere plaatsen? Kijk dan op onze website www.Ballonvarenzeeland.nl Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl of via het contactformulier. Graag vertellen wij van Ballonvaren Zeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten in Terneuzen.