Ballonvaart Vlissingen

Wanneer u in regio Vlissingen rijdt of fietst is het landschap prachtig. De rust die u ervaart op het platteland en de gezelligheid in de dropjes of steden maakt Zeeland zo mooi. Maak een ballonvaart boven regio Vlissingen en bekijk dit alles eens van bovenaf. Vanuit de ballon hebt u een prachtig uitzicht over de wijde regio van Vlissingen.

Ballonvaart regio Vlissingen

Wilt u een ballonvaart over Zuid-Beveland? Dat is zeker mogelijk. Wel zijn we op de Zeeuwse eilanden erg afhankelijk van het weer. Zo moet de windrichting de juiste kant op staan en niet te hard zijn om de ballonvaart veilig te laten verlopen. Een ballonvaart over Zuid-Beveland is echt uniek. Vanuit de lucht ziet u veel voorbijkomen: de zee in de verte, prachtige natuur en historische gebouwen. Wanneer u in regio Vlissingen woont zult u veel herkennen en dit maakt het extra leuk.

Ballonvaren Zeeland Ballonvaart van Kamperland naar Borssele

Mogelijkheden ballonvaart Vlissingen

U kunt kiezen voor een privévaart of een groepsvaart (geplande vaart). Bij een privévaart staat u enkel met eigen gezelschap in de mand en bij een groepsvaart vaart u met andere medepassagiers. Een privévaart is al mogelijk vanaf twee personen, voor een groepsvaart hebben we minimaal vijf personen nodig. Vooraf aan de vaart wordt de ballon gereedgemaakt. Als u het leuk vindt mag u hierbij helpen. Tijdens de vaart vertelt een van onze ervaren piloten alles over de omgeving. Vanuit de lucht ziet u mensen langzaam veranderen in kleine minimensjes en auto’s in speelgoedautootjes. Wellicht ziet u uw eigen woning van bovenaf! Eenmaal weer op vaste grond aangekomen is het feest nog niet voorbij: de vaart wordt afgesloten met heerlijke champagne. U wordt hierna altijd weer teruggebracht naar de startlocatie.

Ballonvaart boeken

Wilt u graag uw ballonvaart over regio Vlissingen boeken? U bent van harte welkom bij Ballonvaren Zeeland. Wilt u een ballonvaart in een andere regio boeken, zoals Axel, Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Renesse, Terneuzen of Vogelwaarde? Ook dan bent u van harte welkom bij Ballonvaren Zeeland. Ons professionele en enthousiaste team staat klaar om u te ontvangen. Boek eenvoudig een privé- of geplande vaart via onze website.