Ballonvaart Vogelwaarde

Midden in de prachtige Zeeuws-Vlaamse polders met hun stoere dijken, ligt het dorp Vogelwaarde. Vlakbij de Westerschelde, waar u kunt genieten van een mooi uitzicht en meerdere kleine strandjes. Een eindeloos gebied waar wandelaars en fietsers graag gebruik van maken! Nu wilt u het niet alleen bij die activiteiten houden, maar gaat u hogerop om van de omgeving te genieten. En dat kan! 

Ballonvaart boven Vogelwaarde

Dat is namelijk waar Ballonvaren Zeeland om de hoek komt kijken: wij kunnen u een geweldige ballonvaart aanbieden. En een ballonvaart boven Vogelwaarde is een onvergetelijk avontuur, dat kunnen we u wel verzekeren! Genietend van de prachtige Zeeuwse natuur heeft u een wijd uitzicht over Zeeuws-Vlaanderen en de Westerschelde. Onder u ziet u minikoetjes lopen die verbaasd omhoog kijken naar zo’n gekke grote ballon. Ondertussen maakt u wat foto’s om waanzinnige vergezichten te vereeuwigen. We hebben niet voor niets als slogan: “Geniet van het mooie Zeeland!” 

Ballonvaart van Gent naar Koewacht

Bezienswaardigheden in Vogelwaarde

Het kan zijn dat u in (de buurt van) Vogelwaarde woont en daarom graag een ballonvaart boven dit prachtige dorp wilt boeken, maar het kan ook zijn dat u in de buurt een dagje uit of op vakantie bent. In dat laatste geval is het een leuk idee om een ballonvlucht boven Vogelwaarde te combineren met een bezoekje aan de Westerschelde, een heerlijke wandeltocht of fietstocht en een diner in restaurant ’t Karrewiel. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een bezoekje aan het pittoreske vestingstadje Hulst, waar Streekmuseum De Vier Ambachten een echte Zeeuwse belevenis is. De ballonvaart zorgt vervolgens voor een avondvullend programma waarbij u kunt uitkijken op de rijke historie die Zeeuws-Vlaanderen ademt. Oude boerderijtjes, enigszins vervallen huisjes en kerktorens getuigen van een rijk verleden!

Ballonvaart over Vogelwaarde boeken

Het moge duidelijk zijn dat Vogelwaarde meer dan de moeite waard is om vanuit een heel nieuw perspectief te bekijken! Wacht daarom niet langer en boek de ballonvaart van je dromen vandaag nog bij Ballonvaren Zeeland: een lokale, Zeeuwse ballonvaarder die staat voor betrouwbaarheid. De piloten kennen de omgeving van Vogelwaarde op hun duimpje, waardoor de ballonvaart zeer zeker een onvergetelijke ervaring wordt! In Zeeuws-Vlaanderen wordt er opgestegen in onder andere Axel, Clinge, Hengstdijk, Hoek, Hulst, Graauw, Koewacht, Kloosterzande, Nieuw Namen, Oostburg, Overslag, Philippine, Terneuzen, Zaamslag, Zuiddorpe en Zuidzande. In andere delen van Zeeland kan opgestegen worden. Zo kunt u opstijgen vanuit onder andere Goes, Middelburg, Renesse en Vlissingen

U kunt ‘m hier boeken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om u te helpen!