Algemene informatie

Onze ballonvaarders zijn professionele piloten die al van jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar goed voor zo’n 40 jaar ervaring! Van elke ballonvaart kunnen zij enorm genieten, zeker boven het prachtige Zeeuwse land. Samen hebben ze een hele vloot ballonnen in alle soorten en maten. Kijk daarvoor maar eens op onze pagina ‘onze ballonnen‘.

Beleef een onvergetelijke ballonvaart

De vele ballonnen zorgen ervoor dat u bij een privévaart altijd een ballon tot uw beschikking heeft. In onze manden kunnen twee tot zestien personen. U kunt dus enkel met uw geliefde (en de piloot) ballonvaren, maar ook met uw hele familie. Wilt u met meer dan zestien personen ballonvaren? Dan zetten we meerdere ballonnen in. De piloten zullen er, samen met hun crew, altijd een geweldig ballonvaart van maken, die u niet snel zal vergeten!

Ons unieke arrangement

Komt u bij ons ballonvaren? U bent van harte welkom! We hebben een arrangement ontwikkelt waardoor uw ballonvaart een onvergetelijke ervaring wordt. Dit arrangement ontvangt u standaard bij iedere ballonvaart:

• Verwelkoming op de opstijgplaats
• Uitgebreide briefing met uitleg over ballonvaren
• Prachtige en veilige ballonvaart van minimaal 1 uur
• Gezellig een drankje op het landingsterrein
• Leuk geschenkje als aandenken
• Een groepsfoto in de ballon, deze ontvangt u per e-mail (op aanvraag)
• Gratis terugrit naar de opstijgplaats (op aanvraag)
• Vriendelijke begeleiding door zeer ervaren en behulpzaam team
• Verzekering

Gaat u voor een privé- of een groepsvaart?

Wilt u een ballonvaart over Noord Beveland, Zuid Beveland of Zeeuws-Vlaanderen? We ballonvaren in heel Zeeland, maar vooral in deze regio’s. Bij een ballonvaart kunt u kiezen een privé- of een groepsvaart. Bij een privévaart staat u enkel met eigen gezelschap en de piloot in de mand. Bij een groepsvaart bent u met andere passagiers en varen we meestal met ongeveer acht personen in een mand. U kunt zelf via ons vaartenregister eenvoudig een opstijglocatie kiezen. Het exacte adres ontvangt u op de dag zelf, dit is afhankelijk van de stand van de wind.

Wie kan er mee varen?

Iedereen die een normale lichamelijke conditie heeft, kan meevaren. Als er twijfel bestaat omtrent lichamelijke of gezondheidsredenen, neem dan contact met ons op. We varen met passagiers in alle leeftijden. Belangrijk bij kinderen is dat ze 1,25 meter groot zijn, zodat ze over de rand kunnen kijken. Hierbij dienen ze vergezeld te worden. Bij zwangerschap mag u helaas niet meevaren. Uiteraard bent u na de zwangerschap van harte welkom om alsnog te genieten van een ballonvaart.

Welke referenties kunt u voorleggen?

Tijdens de vele jaren dat wij actief zijn in de ballonvaart heeft Ballonvaren Zeeland al vele duizenden mensen laten genieten van onze uiterst verzorgde ballonarrangementen. Bekijk onze reviews eens via Trustpilot of Google Reviews.

Wat als de vaart NIET doorgaat?

Vanaf het moment van annulering, is uw ballonvaartticket met een jaar verlengd. U kunt gemakkelijk online via de geplande vaartenpagina een nieuwe datum boeken met uw boekingsnummer, deze kunt u vinden in uw reserveringsbevestiging. Indien u het prettig vindt om telefonisch een nieuwe datum af te stemmen, is dit geen probleem en kunt u naar het telefoonnummer van kantoor bellen. Wij plannen samen een datum met u in en zorgen dat u het ticket direct in uw mailbox heeft.