Paramotor arrangement

Naast ballonvaarten kunt u bij Ballonvaren Zeeland ook terecht voor paramotorvluchten. Momenteel bieden wij hiervoor een arrangement aan boven Hulst.

Paramotorvlucht over Hulst

Genieten van een paramotorvlucht boven Hulst ? Dan bent u bij Ballonvaren Zeeland aan het juiste adres!
U kunt nu een vlucht boeken voor slechts € 165,-

Cultuur en natuur omgeving Hulst

Kent u de plaats Hulst in Zeeland? Een van de best bewaarde vestingsteden van Nederland. De stadswallen, de grachten, het heilige hartbeeld, T Gulden Hoofd, de bastions, bekijk de rijke historie van de prachtige plaats Hulst tijdens een ballonvaart. Vaar over historische gebouwen als: Sint-Willibrordusbasiliek, het voormalige refugiehuis Baudeloo, het Raedthuis, Refugiehuis Ter Duinen, streekmuseum de vier ambachten, Minderbroeder klooster of de bijzondere beeldentuin achter het cultuur en toeristische landhuis van Hulst. Of bewonder de verschillende poorten die Hulst rijk is zoals: Keldermans-poort, Bolwerk-poort Bagijne, Graauwsche Poort en de Gentse Poort.

Vlieg over het prachtige heidebos en zie de prachtige Zeelandse natuur vanuit de hoogte. De zandruggen, verlaten akkers, naaldbossen, loofbossen heide, graslanden en biotopen. Of wat dacht u van dieren als Galloway runderen, reeën of eekhoorntjes? Een ander mooie gebied in de omgeving van Hulst is het Verdronken Land van Saeftinghe.  In de late Middeleeuwen lag hier op de grens van Nederland de Saeftinghe, die door veel stormvloeden onder water verdween. Het Verdronken Land van Saeftinghe is voorzien van zandplaten, Zeeaster, Melkruid, Lepelblad geulen, zilte ruwe en kwelder gras. In het oostelijke gedeelte zijn uitgestrekte rietvelden te vinden.

Stap aan boord en geniet van een onvergetelijke vlucht Een paramotor arrangement in de omgeving van Hulst duur gemiddeld 1 uur. Indien de weersomstandigheden het toelaten, kunt het hele jaar door een paramotor vlucht maken in Hulst.

Contact over uw paramotorvlucht

Wilt u meer weten over onze paramotorvluchten boven Hulst? Kijk dan op onze website: www.ballonvarenzeeland.nl Of neemt contact met ons op via de mail: info@ballonvarenzeeland.nl Graag vertellen wij van Ballonvaren Zeeland u meer over onze sfeervolle- en avontuurlijke paramotorvluchten boven Hulst.