Paramotor vliegen

Heeft u al eens een ballonvaart gemaakt, maar wilt u nog een stapje verder? Beleef dan een unieke experience in de lucht en kom trike vliegen met een paramotor. Vlieg zo vrij als een vogel door de lucht en laat u verrassen door het adembenemende landschap.

Paramotorvliegen met een trike

Wij paramotorvliegen met een trike: een soort driewieler die geschikt is voor het wijde luchtruim. Hier kunnen twee personen in: een passagier en een instructeur. Eerst maken we vaart op vlakke grond en hierna beweegt de trike zich langzaam omhoog. Onze ervaren en gecertificeerde instructeur zorgt ervoor dat alles veilig verloopt. Eenmaal boven in de lucht is het puur ontspannen: u ervaart letterlijk het gevoel van vrijheid en zweeft 45 minuten in de lucht. U voelt de wind langs u heengaan en hoort de geluiden op de grond. U kunt goed van de omgeving genieten dankzij de relatief lage snelheid van 80 t/m 100 km per uur. Eenmaal op de grond aangekomen, is de adrenalinekick onbeschrijfelijk.

Ballonvaren Zeeland | foto-paramotor

Onze arrangementen

Na een uitgebreide briefing, vliegen we met de trike boven het land van Hulst en nabij de Belgische grens. Omdat dit bekend terrein is, weten we waar we kunnen en/of moeten landen. Zo verloopt iedere vlucht vlekkeloos. Wij bieden een paramotorvlucht aan van 45 minuten voor 165,- euro per persoon.

Paramotorvlucht boeken?

Wat leuk dat u de uitdaging aangaat! Wij beloven alvast: het gaat een onvergetelijke ervaring worden. U kunt uw boeking vastleggen door te mailen naar: trikevliegenzeeuwsvlaanderen@gmail.com
Vermeld hierin uw voorkeursdatum + tijd. Dan kijken wij wat er mogelijk is. Heeft u nog vragen over het paramotorvliegen? Ook daarvoor kunt u dit e-mailadres gebruiken.