Privévaarten

Wanneer je met elkaar gaat ballonvaren, hoef je daar niet altijd ander gezelschap bij te hebben. Optimaal genieten van elkaar en van de vaart is dan ook gegarandeerd wanneer je een privévaart boekt. Of dit nu met een geliefde is of met je gezin, ballonvaren is een unieke belevenis waar je in de besloten kring van je eigen gezelschap het meest van geniet. Bovendien wordt de vaart compleet aangepast aan jullie wensen, zodat jullie een onvergetelijke ervaring zullen opdoen! 

Wensen? Geen probleem bij een privévaart

Omdat er bij een privé ballonvaart geen andere passagiers meegaan, is het mogelijk om jullie eigen opstijglocatie te kiezen. Een mooi open veld in de buurt, een locatie waar veel herinneringen aan verbonden zijn of zelfs de achtertuin, zolang de locatie groot genoeg is kan het! Natuurlijk kan naast de plaats ook de datum worden uitgekozen die jullie uitkomt, en dat zonder de kans dat de vaart wordt afgezegd omdat er geen andere passagiers meegaan. Wil je graag over een bepaalde plaats heenvaren? Je raadt het al: bij Ballonvaren Zeeland kan het. Wanneer je dit aan ons doorgeeft, zoeken wij uit wat de beste opstartlocatie is in combinatie met de windrichting. Bij de ballonvaart draait alles om jullie en wij halen er dan ook veel voldoening uit om jullie vaart perfect naar wens uit te voeren!

Boek uw privé ballonvaart Tarieven en mogelijkheden

De liefde hangt in de lucht!

Veel privévaarten worden geboekt door stelletjes die helemaal in de wolken zijn van elkaar en dat dan ook in de wolken willen vieren. Of, wat vaker van toepassing is, tegen een heldere lucht, genietend van een zwoele avondzon. De romantische sfeer die dit alles creëert maakt een ballonvaart voor twee dan ook perfect om je partner ten huwelijk te vragen. Onze crew doet er alles aan om jullie beleving optimaal te maken: we draaien jullie favoriete muziek en zorgen voor de champagne na het verlossende antwoord. Een origineel én romantisch huwelijksaanzoek hoeft dus echt niet moeilijk te zijn. Wanneer je wilt, kan er zelfs een fotograaf mee om het spannende moment vast te leggen. Niets is ons te gek! Dit alles terwijl jullie genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Wat is het dan fijn wanneer dit alles in een intieme omgeving kan, zonder medepassagiers die je niet kent. Gedurende de vaart hangt de liefde dus letterlijk in de lucht! Ben jij benieuwd geworden naar dit arrangement, zie dan Love is in the air.

Waarom Ballonvaren Zeeland?

Als rasechte Zeeuwen willen jullie graag een piloot die de omgeving op z’n duimpje kent en er van alles over kan vertellen. Dan zit je met Ballonvaren Zeeland wel goed! We hebben al ruim 25 jaar ervaring in het vak, waardoor jullie bij ons in veilige handen (en manden) zijn.

Ballonvaren Zeeland hanteert scherpe tarieven en maakt uw ballonvaart tot een onvergetelijke belevenis. Bekijk onze tarievenpagina. Graag eerst nog wat informatie voordat je boekt? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je een onvergetelijke privévaart te bezorgen in bijvoorbeeld Axel, Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Renesse, Terneuzen, Vlissingen en Vogelwaarde!

Boek uw privé ballonvaart