Recensies

Bijzonder en prachtig

Van onze kinderen een ballonvaart gekregen. Na een zeer geruststellende uitleg van onze piloot Omer Verbist en zijn crew, opgestegen uit Axel en een werkelijk prachtige vroege ochtend vaart gemaakt over de de Schelde rivieren en de Bevelanden. De zonsopkomst meegemaakt vanaf een hoogte van ca 1000m. Bijzonder en prachtige vergezichten meegemaakt. De kennis en de rustige uitstraling van Omer maakte deze vaart voor ons tot een prachtige belevenis. Ook de afsluiting met de landing in een weiland bij Halsteren en onze “verheffing” in de Adelstand en een glas champagne maakte het af. Nogmaals onze dank.

George en Anje

Aangename ervaring

Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van de ballonvlucht die we gisteren hebben gemaakt. Het was onze eerste keer dat we meevlogen met de ballon en het was een zeer aangename ervaring. Ook wil ik het voltallige team bedanken voor het slagen van deze vlucht.

Antonella en Bart

Droomwens in vervulling

Wij willen jezelf met de andere leden van je team nogmaals bedanken voor de inspanningen die jullie gedaan hebben om onze droomwens in vervulling te laten gaan. Jullie zijn er in geslaagd om onze ganse familie een onvergetelijke ervaring te bezorgen waarbij je professionalisme en je ongelooflijke “vaarkunsten” ons nog lang zullen bijblijven. Het was een unieke belevenis.

Glen, Lien, Bram, Lily en Patrick Janssen

Tijd van ons leven

Bedankt voor de prachtige ballontocht van 8 mei.
Voor de 12 passagiers was het de tijd van hun leven en zelfs voor de toeschouwers was het fantastisch.
Daarom willen we jullie een dikke proficiat wensen. Alles is op en top verlopen.
Het is zeker voor herhaling vatbaar en voor ons is er maar één adres.
Bedankt, en nog veel succes in de toekomst.

Gitta en familie

Perfecte ballonvaart

Hierbij wil ik je alsnog graag heel hartelijk bedanken voor de perfecte ballonvaart heden avond. Karel, onze jongens en schoondochters hebben het zo’n fantastische belevenis gevonden. Ook de volgauto was zo alert met de achtervolgers. Een dikke pluim voor je team.
De champagne – de versnapering en het souvenir sloten het geheel fantastisch af. We hebben er allemaal van genoten.

Heel veel groeten en we zeggen het voort.

Mary van Steenbergen

Geweldige ballonervaring

Bij deze wil ik jou en je team bedanken voor de ballonvaart van 8 augustus. Het was een geweldige ballon-ervaring. We waren samen onder de indruk van de vlucht en de professionele aanpak van het geheel. De opvolging van de reservatie was gewoon perfect. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en zeker om reclame voor te maken.

Pascal Vandendael
Verkoopsbeheer FACQ

Boven mijn verwachtingen

Alvast bedankt voor de unieke ervaring. Het was voor mij de eerste keer en stak ver boven mijn verwachtingen uit.

Dimitri

Nog eens doen

In bijlage een paar foto’s van zaterdagavond… Nog eens bedankt, het was echt een unieke ervaring. Ga ik zeker en vast nog eens doen!

Natasja de Winter

Onvergetelijke avond

Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de onvergetelijke avond die je mijn echtgenoot en medevaarders bezorgd hebt. Mijn kindjes zijn nog steeds over de ballon bezig en staan te popelen tot ze groot genoeg zijn om mee te gaan. Dus van ons ben je nog niet af.

Véronique Naif

Fantastische ballonvaart

Nogmaals bedankt voor de fantastische ballonvaart van afgelopen zaterdag. We hebben er allemaal van genoten.

Edy

Leuke ervaring

Nogmaals dank aan u en uw team voor de ballonvaart. Het was een leuke ervaring voor mijn echtgenoot en kinderen. We waren allemaal aangenaam verrast van de heel professionele aanpak!

Eveline

Keep up the good work

Nog bedankt voor de gezellige vlucht van gisteren.
Iedereen was uiterst tevreden. Keep up the good work.

Voor herhaling vatbaar!

Wij wilden jou en je team nog eens hartelijk bedanken voor de geweldige ballon-ervaring van vorige vrijdag. Iedereen was zeer onder de indruk, zowel van het ballonvaren op zich alsook van jullie professionele aanpak, en niet in het minst de piloot. De manier van briefen en je beschikbaarheid voor informatie (voor, tijdens en na de vlucht) is echt uniek. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Vele groetjes en nogmaals bedankt

Klaartje

Unieke ervaring

Net terug thuis van ons ballonavontuur, wilden we je graag nog bedanken voor deze fantastische ervaring. Onze piloot en de crewmembers hebben dat echt schitterend gedaan. We vonden het allemaal een unieke ervaring en zelfs onze pater familias, de brompot van de familie, was enthousiast. Ook het lekkere glaasje en het souvenir waren een fijne verrassing. Nogmaals bedankt aan het ganse team!

Jessica & C°, Familie Van Brabant